Home » D:News » Un biohacker şi-a injectat secvenţe de ADN create din texte biblice şi din Coran

Un biohacker şi-a injectat secvenţe de ADN create din texte biblice şi din Coran

Un biohacker şi-a injectat secvenţe de ADN create din texte biblice şi din Coran
Publicat: 23.12.2018
Un biohacker şi-a injectat secvenţe de ADN create din părţi ale Bibliei şi Coranului deoarece s-a întrebat „dacă acest lucru este posibil”.

Adrian Locatelli din Grenoble, Franţa, a tradus pasaje religioase în coduri de ADN pentru a construi o proteină necunoscută pe care şi-a inserat-o în corp. The Sun scrie că tânărul ar putea suferi consecinţe fatale după ce a realizat procedura fără să cunoscă efectele proteinei asupra corpului său.

Locatelli, ce a declarat că experimentul bizar este primul de acest fel, a transformat toate literele din scrierile religioase în cadrul unei secvenţe de ADN. Un fragment de ADN este realizat din chimicale reprezentate de litere ACGT, toate genele fiind alcătuite din diferite combinaţii ale acestor patru litere.

Locatelli a înlocuit toate caracterele în ebraică din Cartea Genezei cu coduri genetice. De asemenea, a înlocuit fiecare literă arabică din cele 13 capitole ale Coranului. Studentul a construit proteina în laborator înainte să şi-o insereze în corp, deşi nu se ştie sigur dacă şi-a injectat pasaje diferite în fiecare picior sau o combinaţie dintre cele două în membre diferite.

„Studiile recente au arătat că este posibilă conversia oricărui tip de informaţie în ADN cu scopul de a fi stocată. Aşadar, m-am întrebat dacă este posibilă transformarea textelor religioase în ADN şi injectarea lor într-o fiinţă vie”, a declarat Locatelli

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Sute de suedezi aleg să se microcipeze. Care este motivul

Savanţii au creat nanoparticule biodegradabile care pot trata leziunile la coloană. ”Noul tratament este neobişnuit”

Cercetătorii americani au realizat o nouă tehnologie pentru vaccinare completă cu o singură injecţie

Nanoroboţii, folosiţi în proceduri revoluţionare pentru distrugerea tumorilor canceroase

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase