Home » D:News » Filmul ”Bird Box” a devenit inspiraţie pentru o provocare extrem de periculoasă

Filmul ”Bird Box” a devenit inspiraţie pentru o provocare extrem de periculoasă

Publicat: 05.01.2019
Filmul ”Bird Box” a devenit inspiraţie pentru o provocare extrem de periculoasă
”Bird Box: Orbeşte/ Bird Box”, filmul distribuit pe platforma Netflix, a devenit sursa unei provocări care a circulat pe reţelele sociale până când producătorii s-au văzut nevoiţi să avertizeze publicul să nu pună în practică ceea ce văd pe ecran, arată The Guardian

Compania Netflix a fost nevoită să îi avertizeze pe cei care încercau să umble legaţi la ochi pe stradă după modelul personajului jucat de Sandra Bullock în film pentru a nu îşi pune viaţa în pericol, scrie Mediafax.

Pelicula a fost urmărită de 45 de milioane de abonaţi ai reţelei stabilind un record pentru conţinutul propriu de pe platforma online. La scurt timp pe conturile de socializare ale Netflix au apărut mesaje de avertizare: ”Nu ne vine să credem că trebuie să spunem asta: Vă rugăm, nu vă faceţi rău cu provocarea «Bird Box». Nu ştim cum a pornit şi ne bucurăm că suntem iubiţi, dar, băieţi şi fete, în 2019 ne dorim un singur lucru şi acela este să nu ajungeţi în spital pe motiv de meme”, au scris reprezentanţii companiei.

Filmul ”Bird Box: Orbeşte/ Bird Box”, regizat de daneza Susanne Bier, spune o poveste post-apocaliptică. O familie încearcă să se salveze fugind de un monstru care îşi prinde victimele prin intermediul privirii. O mamă încearcă să îşi protejeze copiii legându-i la ochi, iar ei îşi aplică acelaşi tratament. Internetul s-a umplut rapid de meme inspirate de acest film, iar acum, mulţi internauţi au început să încerce în viaţa de zi cu zi deplasarea legaţi la ochi. Unele persoane au încărcat pe internet chiar şi înregistrări care arată cum au trăit legaţi la ochi timp de 24 de ore în care au trăit legaţi la ochi.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase