Home » D:News » Actorul Christian Bale, felicitat de Biserica lui Satan pentru Globul de Aur pe care l-a primit

Actorul Christian Bale, felicitat de Biserica lui Satan pentru Globul de Aur pe care l-a primit

Actorul Christian Bale, felicitat de Biserica lui Satan pentru Globul de Aur pe care l-a primit
Publicat: 09.01.2019
Actorul Christian Bale a fost felicitat de Biserica lui Satan pentru Globul de Aur primit anul acesta pentru rolul din filmul "Vice". În discursul de acceptare a prestigiosului trofeu, Bale, i-a mulţumit, în glumă, "lui Satan", după cum scrie contactmusic.net.

FIlmul „Vice”, de Adam McKay a primit, duminică seară, la gala Asociaţiei presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association), un singur Glob De Aur, atribuit lui Christian Bale. Anterior comedia neagră se afla în top cu şase nominalizări. Filmul prezintă o abordare extrem de critică a ascensiunii la putere a fostului vicepreşedinte american Dick Cheney, scrie Mediafax.

Christian Bale i-a mulţumit în discursul său, în glumă, lui „Satan”, care i-a fost o sursă de inspiraţie pentru rolul lui Dick Cheney.

Astfel organizaţia ocultă Biserica lui Satan l-a lăudat pe actorul în vârstă de 44 de ani pentru că a atins „cel mai înalt potenţial personal”.

„Pentru noi, Satan este un simbol al mândriei, libertăţii şi individualismului şi serveşte ca o proiecţie metaforică externă a celui mai înalt potenţial personal al nostru. Cum talentul şi priceperea domnului Bale i-au adus acest premiu, conceptul este cât se poate de potrivit. Trăiască Christian! Trăiască Satan!”, a scris organizaţia pe Twitter.

În discursul său, Christian i-a mulţumit „excentricului” regizor Adam McKay pentru că i-a oferit rolul.

„Îţi mulţumesc, Satan, pentru că mi-ai oferit inspiraţie în crearea acestui rol”, şi-a continuat actoruldiscursul. El a fost nevoit să se îngraşe 20 de kilograme, să îşi radă părul de pe cap şi să îşi decoloreze sprâncenele pentru această partitură.

Biserica lui Satan (The Church of Satan) este o organizaţie religioasă cu sediul în San Francisco, California, înfiinţată în 1966. Membrii săi nu cred în existenţa diavolului şi nu recunosc conceptul de Satan aşa cum apare prezentat în religiile creştine şi islamică, descriindu-se mai degrabă ca „atei sceptici”.


 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase