Home » D:News » O boală misterioasă a lăsat o tânără fără simţuri. Medicii nu reuşesc să descopere cauza

O boală misterioasă a lăsat o tânără fără simţuri. Medicii nu reuşesc să descopere cauza

Publicat: 11.01.2019
O boală misterioasă a lăsat o tânără fără simţuri. Medicii nu reuşesc să descopere cauza
O tânără de 15 ani din Smithville, Missouri, şi-a pierdut permanent simţul vederii, mirosului şi gustului, iar medicii nu pot detecta cauza bolii misterioase de care suferă.

Jordyn Walker se luptă cu o boală de mai bine de un an de zile care a lăsat-o fără mare parte dintre simţuri. Conform Tech Times, în iulie 2017 a resimţit primele simptome, inclusiv o durere de stomac. Atunci medicii au determinat că este vorba despre o colică sau o inflamaţie a colonului.

La scurt timp, ochii, nasul şi urechile sale au început să sângereze, fapt ce i-a provocat pierderea simţului mirosului şi gustului. Testele nu au arătat, însă, că ar exista o problemă, iar părinţii ei au crezut că este doar o întâmplare. Un  an mai târziu, fata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar din Kansas, după ce a vomitat, a avut diaree şi a resimţit o durere insuportabilă la nivelul stomacului. Faţa sa s-a inflamat rapid, lucru ce a alarmat medicii.

Medicii au supus-o imediat unei intervenţii chirurgicale pentru a îndepărta oasele de la nivelul feţei pentru reducerea umflăturii. Din nefericire, presiunea crescută a dus la pierderea vederii. În prezent, părinţii tinerei încearcă să strângă fonduri pentru a putea descoperi cauza acestei boli.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Afecţiunea extrem de rară care rămâne un mister pentru medici. Doar 1 din 70 de milioane de oameni suferă de această boală, iar Ivy este cel mai tânăr pacient

Stephen Hawking, singurul om din lume care a reuşit să trăiască peste 50 de ani cu această boală cruntă

Misterul bolii somnului subit din două sate din Kazahstan a fost elucidat

Cele mai misterioase boli din istorie

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase