Home » D:News » Două pisici locuiesc singure într-un apartament care costă 1.500 de dolari pe lună

Două pisici locuiesc singure într-un apartament care costă 1.500 de dolari pe lună

Publicat: 19.01.2019
Două pisici locuiesc singure într-un apartament care costă 1.500 de dolari pe lună
Cele două pisici, Louise şi Rina, sunt chiriaşii ideali consideră David Callisch, propietarul apartamentului din San Jose, California.

„Nu consumă alcool. Nu fumează. Nu dau volumul tare la muzică,” a afirmat Callisch pentru postul de televiziune ABC7. Se pare că, acestea nu întârzie niciodată cu plata chiriei, în valoare de 1.500 de dolari.

Felinele răsfăţate, numite după personajele dintr-un desen animat, trăiesc într-un apartament care include o toaletă echipată complet, un sistem Apple TV şi un sisal. Locuinţa nu are bucătărie, dar are destul spaţiu pentru depozitarea pungilor cu mâncare pentru pisici.

„E ciudat, nu-i aşa? Nu am plănuit să se întâmple asta,” a mai spus Callisch pentru un alt post de televiziune. „Oamenii îşi iubesc animalele de companie, acestea fac parte din familie. Aşa că am vrut să îmi ajut prietenul”, a continuat el. 

Prietenul lui Callisch este Troy Good, în vârstă de 43 de ani, iar pisicile aparţin fiicei sale. Aceasta a plecat la facultate şi nu a putut să ia felinele cu ea. „Prietenul meu m-a întrebat dacă ar fi posibil să închirieze locuinţa de la mine”, a declarat Callisch,â. El susţine că, iniţia, nu a înţeles initial care ar fi scopul. „Dacă închiriez eu, nu ai avea de-a face cu alţi oameni şi aş putea să las pisicile în apartament. Eu locuiesc aproape şi pot să vin să le vizitez”, i-a spus Good.

Continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase