Home » D:News » Două pisici locuiesc singure într-un apartament care costă 1.500 de dolari pe lună

Două pisici locuiesc singure într-un apartament care costă 1.500 de dolari pe lună

Două pisici locuiesc singure într-un apartament care costă 1.500 de dolari pe lună
Publicat: 19.01.2019
Cele două pisici, Louise şi Rina, sunt chiriaşii ideali consideră David Callisch, propietarul apartamentului din San Jose, California.

„Nu consumă alcool. Nu fumează. Nu dau volumul tare la muzică,” a afirmat Callisch pentru postul de televiziune ABC7. Se pare că, acestea nu întârzie niciodată cu plata chiriei, în valoare de 1.500 de dolari.

Felinele răsfăţate, numite după personajele dintr-un desen animat, trăiesc într-un apartament care include o toaletă echipată complet, un sistem Apple TV şi un sisal. Locuinţa nu are bucătărie, dar are destul spaţiu pentru depozitarea pungilor cu mâncare pentru pisici.

„E ciudat, nu-i aşa? Nu am plănuit să se întâmple asta,” a mai spus Callisch pentru un alt post de televiziune. „Oamenii îşi iubesc animalele de companie, acestea fac parte din familie. Aşa că am vrut să îmi ajut prietenul”, a continuat el. 

Prietenul lui Callisch este Troy Good, în vârstă de 43 de ani, iar pisicile aparţin fiicei sale. Aceasta a plecat la facultate şi nu a putut să ia felinele cu ea. „Prietenul meu m-a întrebat dacă ar fi posibil să închirieze locuinţa de la mine”, a declarat Callisch,â. El susţine că, iniţia, nu a înţeles initial care ar fi scopul. „Dacă închiriez eu, nu ai avea de-a face cu alţi oameni şi aş putea să las pisicile în apartament. Eu locuiesc aproape şi pot să vin să le vizitez”, i-a spus Good.

Continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase