Home » D:News » Regina Elizabeth, fără centură de siguranţă la volanul unei maşini

Regina Elizabeth, fără centură de siguranţă la volanul unei maşini

Regina Elizabeth, fără centură de siguranţă la volanul unei maşini
Publicat: 22.01.2019
Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a fost surprinsă la volanul unei maşini, fără centura de siguranţă, la doar o zi după ce prinţul consort Philip a fost implicat într-un accident rutier, conform voici.fr.
În fotografiile realizate pe 18 ianuarie şi publicate de cotidianul britanic Daily Mail, regina Marii Britanii, în vârstă de 92 de ani, apare conducând un vehicul Range Rover fără să poarte centura de siguranţă.
 
Regina a fost criticată pentru acest comportament, mai ales în condiţiile în care, în urmă cu o zi, prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani, a fost implicat într-un accident rutier, produs în apropierea domeniului regal Sandringham, în Norfolk. Palatul Buckingham a transmis la momentul respectiv că prinţul se afla la volanul unui Range Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt automobil, scrie Mediafax.
 
Potrivit martorilor, maşina prinţului s-a răsturnat în urma impactului. Acesta a fost ajutat să iasă din vehicul şi era conştient, dar în stare de şoc. Ulterior a spus că a fost orbit de razele soarelui.
 
La doar două zile după accident, pe 19 ianuarie, prinţul Philip a fost din nou surprins la volanul unei maşini şi, de asemenea, fără să poarte centura de siguranţă.
 
Un fost agent de securitate care a lucrat pentru Coroana britanică a afirmat recent pentru presa britanică că, în anumite momente, membrilor familiei regale le este recomandat să nu poarte centura de siguranţă, întrucât aceasta se poate bloca în momentul unui posibil accident. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase