Home » D:News » Thrillerul „Glass”, cu Bruce Willis, primul loc în box office-ul românesc de weekend la debutul său

Thrillerul „Glass”, cu Bruce Willis, primul loc în box office-ul românesc de weekend la debutul său

Thrillerul „Glass”, cu Bruce Willis, primul loc în box office-ul românesc de weekend la debutul său
Publicat: 23.01.2019
"Glass", noul thriller regizat de M. Night Shyamalan, cu Bruce Willis, Samuel L. Jackson şi James McAvoy, a avut cele mai mari încasări în box office-ul românesc, înregistrând o sumă 879.259 de lei în weekendul premierei.
În filmul „Glass”, personajul lui Willis şi cel al lui Jackson din „Indestructibilul/ Unbreakable” (2000) se întâlnesc cu eroul lui McAvoy din „Split” (2016) şi aruncă în aer siguranţa în azilul de boli nervoase în care erau trataţi de personajul interpretat de Sarah Paulson, scrie Mediafax.
 
Liderul săptămânii trecute, lungmetrajul fantasy „Aquaman”, în rol principal Jason Momoa şi regizat de James Wan, a coborât pe locul doi, cu încasări de 558.630,37 de lei. Erou pe Pământ şi apărător al adâncurilor, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei. În prezent, filmul, lansat pe 21 decembrie 2018, are la nivel mondial încasări de peste 1 miliard de dolari.
 
Pe locul trei s-a situat o altă premieră, „Familie de-a gata/ Instant Family”, de Sean Anders, cu încasări de 553.671,35 de lei.  Protagoniştii comediei sunt Mark Wahlberg şi Rose Byrne în care o familie de tineri caută să înfieze un copil şi se aleg cu trei, potrivit cinemagia.ro.
 
Pe patru este tot o premieră, remake-ul „Papillon”, de Michael Noer, cut încasări de 344.016,20 de lei. Filmul readuce pe ecran într-o variantă actualizată una dintre poveştile cinematografice simbol din secolul al XX-lea, cu Charlie Hunnam şi Rami Malek în rolurile principale.
 
Pe poziţia a cincea se află, în coborâre trei locuri, „Ralph rupe netu’/ Ralph Breaks the Internet”, care a avut încasări de 292.187 de lei. Filmul animat continuă aventurile personajului care provoacă necazuri în ciuda bunelor sale intenţii. În noua peliculă regizată de Rich Moore şi Phil Johnston, Ralph, cunoscutul protagonist al unui joc video, şi Vanellope von Schweetz, prietena sa îndărătnică, întorc pe dos internetul în căutarea unei soluţii care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul românesc la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Asterix: Secretul poţiunii magice/ Astérix: Le secret de la potion magique”, de Alexandre Astier şi Louis Clichy (285.496,82 de lei), „Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor/ The Snow Queen: Mirrorlands”, de Robert Lence şi Aleksey Tsitsilin (230.648,20 de lei), „Bumblebee”, de Travis Knight (177.461,40 de lei), „The Mule”, de Clint Eastwood (164.208,27 de lei), şi „Bohemian Rhapsody”, de Dexter Fletcher şi Bryan Singer (162.968 de lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase