Home » D:News » O doctoriţă falsă a lucrat ani buni la o secţie de Ginecologie a unui spital de stat. Făcea „voluntariat”

O doctoriţă falsă a lucrat ani buni la o secţie de Ginecologie a unui spital de stat. Făcea „voluntariat”

O doctoriţă falsă a lucrat ani buni la o secţie de  Ginecologie a unui spital de stat. Făcea „voluntariat”
Publicat: 12.02.2019
Cazul unui nou medic fals a fost dezvăluit, de data aceasta fiind vorba o persoană de la o instituţie spitalicească din cadrul sistemului public, Spitalul Clinic de Urgenţă Ilfov. O femeie în vârstă de 30 de ani, care şi-a fi falsificat diploma de studii, a lucrat aici vreme de 10 ani.
Jurnaliştii de la Libertatea au scris despre încă un caz de fals medic care activa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov.

Este vorba despre Raluca Daniela Birsan, în vârstă de 30 de ani, care şi-ar fi falsificat diploma de studii şi, pe baza unui contract de voluntar cu activitate medicală, ar fi lucrat 10 ani cu pacienţii la Secţia de Ginecologie a Spitalului de Urgenţă Ilfov. Aceasta ar fi lucrat şi la clinica de stat din Voluntari.

Întrebată de către jurnalişti, femeia a precizat că ea nu a efectuat operaţii sau alte procedee medicale, ci doar servea instrumentarul şi scria după dictare. Pacienţii au mărturisit, însă, că ea le-a închis operaţiile, se mai arată în sursa citată.
 
Preşedintele Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean, a confirmat pentru MEDIAFAX că femeia nu figurează în baza de date şi că, cel mai probabil, Direcţia de Sănătate Publică va demara o anchetă şi în acest caz.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase