Home » D:News » Lungmetrajul de animaţie „Cum să-ţi dresezi dragonul 3”, în continuare pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Lungmetrajul de animaţie „Cum să-ţi dresezi dragonul 3”, în continuare pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Lungmetrajul de animaţie „Cum să-ţi dresezi dragonul 3”, în continuare pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 13.02.2019
Animaţia "Cum să-ţi dresezi dragonul 3/ How to Train Your Dragon: The Hidden World" a rămas pe primul loc în box office-ul românesc, în al doilea weekend consecutiv, cu încasări de 696.087,91 de lei.
Regizorul Dean DeBlois, cunoscut pentru animaţia „Lilo & Stitch”, ca şi pentru documentarul „Heima”, a dus adaptarea pentru marele ecran a poveştii din benzi desenate la dimensiunea unei trilogii. La un an după acţiunea din cel de-al doilea film, Sughiţ şi Ştirbul sunt ultima şansă a orăşelului din Insula Tontului, după ce întâlnirea dintre Furia Nopţii şi Furia Luminii este însoţită de o ameninţare apocaliptică pentru lumea celor doi. O călătorie în lumea ascunsă poate să schimbe cu totul şansele de supravieţuire în lumea eroilor de poveste, scrie Mediafax.
 
Pe locul doi în box office-ul românesc s-a situat o premieră, „Drunk Parents/ Şi beţivi şi mincinoşi”, care a avut încasări de 508.332,18 lei. Regizat de Fred Wolf, care a scris scenariul pentru cele două comedii din seria „Grown Ups/ Oameni mari şi fără minte”, filmul îi are în rolurile principale pe Alec Baldwin şi Salma Hayek.
 
Thrillerul „Scapă, dacă poţi!/ Escape Room”, de Adam Robitel, a coborât un loc faţă de săptămâna trecută, situându-se pe poziţia a treia, cu încasări de 303.277 de lei. Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Tyler Labine, Jay Ellis şi Nik Dodani sunt interpreţii celor şase protagonişti care se transformă din norocoşii câştigători ai unor invitaţii într-un joc tip „escape-room”, cu premiul de un milion de dolari, în ghinionistele victime ale unui joc pe viaţă şi pe moarte.
 
Filmul Sony „Drumul unui câine către casă/ A Dog’s Way Home”, de Charles Martin Smith, a coborât şi el o poziţie, până pe a patra, cu încasări de 200.727 de lei. „A Dog’s Way Home” prezintă odiseea înduioşătoare a Bellei, o căţeluşă care străbate un drum de aproape 600 de kilometri pentru a-l regăsi pe iubitul ei stăpân, Lucas, student la medicină şi asistent voluntar în spitalul VA, potrivit cinemagia.ro.
 
Pe al cincilea loc, în urcare cu două locuri, se află lungmetrajul fantasy „Aquaman”, cu Jason Momoa, regizat de James Wan cu încasări de 199.483,60 de lei. Erou pe Pământ şi apărător al adâncurilor, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul românesc la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Anomalie/ The Prodigy”, de Nicholas McCarthy (185.342 de lei), „Familie de-a gata/ Instant Family”, de Sean Anders (152.285,84 de lei), „Glass”, de M. Night Shyamalan (145.987 de lei), „Mia şi leul alb/ Mia and the White Lion”, de Gilles de Maistre (131.126,80 de lei), şi „Calmul dinaintea furtunii / Serenity”, de Steven Knight (118.762,78 de lei).
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase