Home » D:News » „Alita: Battle Angel/ Alita: Îngerul războinic”, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

„Alita: Battle Angel/ Alita: Îngerul războinic”, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

„Alita: Battle Angel/ Alita: Îngerul războinic”, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend
Publicat: 19.02.2019
Filmul SF "Alita: Battle Angel/ Alita: Îngerul războinic", în regia lui Robert Rodriguez, a fost lider în box office-ul nord-american, cu încasări de 27,8 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
Actorii Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz şi Mahershala Ali ţin capul de afiş în aventurile SF depănate pe mâna electronică a Alitei, o tânără cyborg care nu îşi aminteşte mare lucru, dar are ochi mari şi poate să ducă multe din problemele lumii fără să se bazeze doar pe micile pompe hidraulice care îi acţionează resorturile, scrie Mediafax.
 
Lungmetrajul de animaţie „The Lego Movie 2: The Second Part”, liderul de săptămâna trecută, de Mike Mitchell şi Trisha Gum, s-a situat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 21,21 de milioane de dolari. Acţiunea filmului, care are vocile unor vedete precum Jason Momoa, Alison Brie, Chris Pratt, Stephanie Beatriz, Elizabeth Banks şi Jonah Hill, are loc la cinci ani după cea din primul lungmetraj, „Marea aventură Lego/ The Lego Movie” (2014), de Phil Lord, Christopher Miller şi Chris McKay. Cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare, Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, care dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui, potrivit cinemagia.ro.
 
Lungemtrajul „Isn’t It Romantic”, o comedie romantică de Todd Strauss-Schulson, s-a situat pe locul al treilea, cu 14,21 de milioane de dolari în primele trei zile pe marile ecrane nord-americane. Filmul îi are în rolurile principale pe Priyanka Chopra, Rebel Wilson şi Liam Hemsworth.
 
În coborâre cu două locuri până pe locul patru s-a situat „What Men Want”, de Adam Shankman, cu încasări de 10,92 de milioane de dolari. În acest film, Taraji P. Henson joacă rolul unui agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de colegii bărbaţi. Atunci când Ali primeşte o promovare, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuşi într-o lume a bărbaţilor. Cu toate acestea, ajunge să obţină un avantaj neaşteptat asupra bărbaţilor: începe să le audă gândurile.
 
Filmul horror „Zi de naştere mortală 2/ Happy Death Day 2U”, regizat de Christopher Landon, s-a situat pe locul al cincilea în weekendul premierei, cu încasări de 9,8 milioane de dolari.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Ucide-i cu sânge rece/ Cold Pursuit”, de Hans Petter Moland (6 milioane de dolari), „Asistent de (ne)voie/ The Upside”, de Neil Burger (5,59 de milioane de dolari), „Glass”, de M. Night Shyamalan (3,85 de milioane de dolari), „Anomalie/ The Prodigy”, de Nicholas McCarthy (3,15 milioane de dolari), şi „Green Book”, de Peter Farrelly (2,75 de milioane de dolari).
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase