Home » D:News » Premiile pentru cele mai proaste prestaţii din cinema la gala Zmeura de Aur 2019. Donald Trump a fost premiat de două ori

Premiile pentru cele mai proaste prestaţii din cinema la gala Zmeura de Aur 2019. Donald Trump a fost premiat de două ori

Premiile pentru cele mai proaste prestaţii din cinema la gala Zmeura de Aur 2019. Donald Trump a fost premiat de două ori
Publicat: 24.02.2019
Lungmetrajul "Holmes & Watson" a fost marele câştigător la ediţia de anul acesta a galei Zmeura de Aur, trofeu dedicat celor mai proaste prestaţii din cinema, unde a obţinut patru premii, iar preşedintele american Donald Trump a primit două trofee, potrivit site-ului organizatorilor.

Lungmetrajul „Holmes & Watson” a primit premiile Zmeura de Aur pentru cel mai prost film, cel mai prost regizor, Etan Cohen, cel mai prost rol secundar masculin, John C. Reilly, şi cea mai proastă continuare/ cel mai prost remake.

Donald Trump, care a mai câştigat o Zmeură de Aur în 1991, pentru partitura secundară din filmul „Ghosts Can’t Do It” – a fost nominalizat anul acesta în categoria „cel mai prost rol principal masculin”, pentru imaginile de arhivă din documentarele semnate de Dinesh D’Souza „Death of a Nation” şi Michael Moore „Fahrenheit 11/9”, dar şi la premiul Zmeura de Aur pentru cel mai nefericit cuplu pe marele ecran, făcut cu „meschinăria lui perpetuată”, în aceleaşi două producţii. Preşedintele american a câştigat ambele trofee.

Tot pentru apariţia în imagini de arhivă, în acelaşi documentar „Fahrenheit 11/9”, a fost premiată Kellyanne Conway, cu Zmeura de aur pentru cel mai prost rol secundar feminin.

Actriţa Melissa McCarthy a primit două premii, unul dintre acestea pentru cel mai prost rol principal feminin, pentru interpretările din „The Happytime Murders” şi „Life of the Party”. Însă actriţa a primit şi premiul pentru „mântuire”, pentru că a fost nominalizată şi la trofeele Oscar de anul acesta – care vor fi decernate duminică seară -, pentru rolul din „Can You Ever Forgive Me?”.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase