Home » D:News » Record pe YouTube: ”Despacito” a ajuns la 6 miliarde de vizualizări

Record pe YouTube: ”Despacito” a ajuns la 6 miliarde de vizualizări

Publicat: 27.02.2019
Record pe YouTube: ”Despacito” a ajuns la 6 miliarde de vizualizări
Videoclipul piesei "Despacito", interpretată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, a trecut de pragul de 6 miliarde de vizualizări, fiind în prezent cel mai vizionat clip din istoria Youtube, scrie Le Figaro.

Piesa reggaeton „Despacito” a fost lansată pe 12 ianuarie 2017. Melodia s-a clasat pe primul loc în topurile muzicale din 47 de ţări.

În august 2017, videoclipul „Despacito” a înregistrat cele mai multe vizualizări pe YouTube, 3 miliarde. Acesta a devenit apoi videoclipul care a trecut pragurile de 4 miliarde, respectiv 5 miliarde de vizualizări. De asemenea, a fost recompensat cu premii pentru cântecul anului, înregistrarea anului, cea mai bună interpretare urban fusion şi cel mai bun clip scurt la cea de-a 18-a gală Latin Grammy Awards, în 2017.

Recordul anterior – cele mai multe vizualizări din istoria YouTube – i-a aparţinut cântăreţului sud-coreean Psy, al cărui videoclip „Gangnam Style” a fost primul care a depăşit pragul de 2 miliarde de accesări. În prezent, videoclipul se situează pe locul al şaselea, cu 3,3 miliarde de vizualizări.

În top, pe locul doi, se află videoclipul „Shape of you” al lui Ed Sheeran, cu 4,1 miliarde de vizualizări.

În top 5 mai regăsim piesa „See You Again” (Wiz Khalifa feat. Charlie Puth) – 4,02 miliarde de vizualizări, „Masha and The Bear – Recipe For Disaster” – 3,49 de miliarde de vizualizări şi „Uptown Funk” (Mark Ronson feat. Bruno Mars) – 3,48 de miliarde de dolari.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase