Home » D:News » Un miliardar a murit în timpul unei operaţii de mărire a penisului

Un miliardar a murit în timpul unei operaţii de mărire a penisului

Un miliardar a murit în timpul unei operaţii de mărire a penisului
Publicat: 08.03.2019
Miliardarul pe nume Ehud Arye Laniado, deţinătorul uneia dintre cele mai mari companii din domeniul comerţului cu diamante, a decedat în urma unui infarct, în timpul unei operaţii de mărire a penisului. Bărbatul s-a operat la o clinică de lux din Paris, Franţa, conform publicaţiei The Sun.
Laniado, care avea 65 de ani, a ales pentru această procedură o clinică de lux de pe Avenue des Champs-Elysees din capitala franceză. Omul de afaceri belgiano-israelian a făcut infarct şi a murit după ce medicii i-au injectat o substanţă în penis, scrie Mediafax.
 
Decesul a fost confirmat de reprezentanţii companiei omului de afaceri, care l-au descris pe acesta drept „un vizionar” în domeniul său.
 
Compania lui Laniado, Omega Diamonds, cu sediul în Anvers, este, în domeniul său de comerţ cu diamante, una dintre cele mai mari din lume.
 
Conform presei locale, Laniado suferea de ceea ce se numeşte în termeni populari „complexul lui Napoleon”, din cauza faptului că era scund. De altfel, surse apropiate acestuia au declarat că lui Laniado i se mai spunea „argentinianul” în companie, pentru că arăta ca „un dansator de tango”. Aceeaşi sursă spune că singura dată când uita de statura sa era atunci când îi cerea contabilului să îi citească informaţii despre averea sa, lucru care se întâmpla de mai multe ori pe zi.
 
La nivel internaţional era considerat unul dintre cei mai mari experţi în evaluarea diamantelor brute.
 
În 2013, miliardarul a avut probleme cu autorităţile belgiene, fiind acuzat de evaziune fiscală după ce nişte diamante ar fi fost importate ilegal din Congo şi Angola. Omul de afaceri a încercat să scape de proces fiind de acord să plătească autorităţilor suma de 160 de milioane de euro. Totuşi, autorităţile vamale belgiene l-au suspectat de fraudă, spunând că acesta ar datora statului suma de 4,6 miliarde de euro şi o amendă de aproape 2 milioane de euro.
 
Deşi solicitările autorităţilor vamale belgiene au fost respinse de două instanţe, Laniado urma să participe la o nouă audiere, la o curte de apel, pe 14 martie.
 
În 2015, Laniado a fost cel care i-a vândut omului e afaceri Joseph Lau Luen Hung, din Hong Kong cel mai scump diamant din lume, „Blue Moon of Josephine”, pentru 42,7 milioane de euro.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase