Home » D:News » Taxify devine Bolt şi va oferi mai multe opţiuni de transport

Taxify devine Bolt şi va oferi mai multe opţiuni de transport

Taxify devine Bolt şi va oferi mai multe opţiuni de transport
Publicat: 10.03.2019
Taxify, unul dintre principalii concurenţi Uber pe piaţa de servicii de ridesharing din Europa, se redenumeşte în Bolt, fiind următorul pas în dezvoltarea companiei, care are acum şi alte aspiraţii pentru transportul de persoane din mediul urban. Accentul se pune pe adoptarea de soluţii ecologice, precum maşini electrice şi trotinete electrice, iar numele vechi nu mai reprezenta corect ceea ce urmează să ofere prin intermediul aplicaţiei sale.

De altfel, numele Bolt nu este tocmai nou. Acesta a fost folosit de către Taxify pentru serviciul său de închiriere de trotinete electrice de ceva vreme. Conform CEO-ului companiei, Markus Villig, acesta reprezintă viteză şi electricitate şi descrie mai bine tipul de servicii pe care start-up-ul Estonian le oferă acum şi pe care le va oferi în viitor, scrie go4it.

 

Bolt este o companie evaluată acum la o valoare de peste 1 miliard de dolari americani, cu 25 de milioane de utilizatori în 30 de ţări din Europa, Africa şi alte câteva teritorii. Serviciile principale vor rămâne concentrate pe alternative la taxiuri, însă renunţarea la numele de „taxi” oferă posibilitatea de extindere a serviciilor disponibile în aplicaţie. Pe lângă trotinete electrice, Bolt ar putea adăuga şi alte tipuri de transport individual, cât şi posibilitatea de a combina metodele sale de transport cu transportul în comun din fiecare oraş în parte, oferind sugestii pentru a ajunge mai eficient şi mai repede folosind o combinaţie de serviciil sale şi servicii publice.

Schimbarea ar trebui să apară şi în aplicaţiile pentru iOS şi Android în următoarea perioadă, cu un nou logo şi o nouă pictogramă.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase