Home » D:News » Destinaţii ideale pentru luna aprilie: ce poţi vizita în Tel Aviv şi cum te poţi distra în Caraibe

Destinaţii ideale pentru luna aprilie: ce poţi vizita în Tel Aviv şi cum te poţi distra în Caraibe

Descopera 03.24.2019
Destinaţii ideale pentru luna aprilie: ce poţi vizita în Tel Aviv şi cum te poţi distra în Caraibe
Luna aprilie este ideală pentru o varietate mare de destinaţii. Amatorii de călătorii au la dispoziţie multe variante, fie că este vorba de o vacanţă de Paşti, fie de un city break şic, potrivit The Independent.

Tel Aviv, Israel

Cel mai bun loc unde poţi admira arhitectura Bauhaus nu este în Germania nativă, ci În Israel, la Tel Aviv. Oraşul a fost la mare căutare pentru arhitecţii evrei la începutul secolului XX, iar aceştia au avut suficient spaţiu pentru a-şi concretiza viziunile moderniste. Un tur cu Be Tel Aviv este cea mai bună modalitate de a vedea situl inclus în patrimoniul mondial UNESCO, în anul în care se împlineşte centenarul Bauhaus. Turiştii au însă la dispoziţie şi posibilitatea de a face excursii şi în alte locuri, precum Ierusalim, Nazareth şi Bethlehem. Nu rata cafenelele şi abundenţa din pieţele alimentare din acest oraş cosmopolit, mai ales că temperaturile medii în aprilie sunt de 19 grade Celsius, scrie Mediafax.

St Maarten, Caraibe

La câteva săptămâni de la Carnavalul de la Rio de Janeiro, începe cel din St Maarten din Caraibe. În perioada 22 aprilie – 6 mai, insula este dominată de ritmuri reggae, parade şi efecte pirotehnice, dar şi de petreceri de stradă.
 
Cei care vor linişte se pot îndrepta spre plajele liniştite din jurul golfului Simpson, să bea suc de cocos proaspăt, la umbra unui palmier. Nu rata festinurile cu influenţe franţuzeşti, olandeze, africane şi creole. Temperatura medie în aprilie este de 28 de grade Celsius.

Hong Kong, China

Aprilie este o lună însorită, dar nu sufocantă, perfectă pentru a vizita metropola dominată de zgârie-nori. Totodată, acum au loc nişte festivaluri tradiţionale: de Ching Ming, pe 5 aprilie, cimitirele sunt pline de tămâie şi ofrande aduse strămoşilor, în timp ce zeiţa mării Tin Hau este onorată cu parade florale pe 27 aprilie. Nu rata tramvaiul retro care parcurge insula Hong Kong şi nici străzile cu gherete cu mâncare. Temperatura medie este de 24 de grade Celsius.

Mallorca, Spania

O privelişte obişnuită pentru luna aprilie este valea cu migdali înfloriţi. După ce ai explorat Palma, îndreaptă-te spre munţii Serra de Tramuntana, unde te poţi bucura de privelişti uluitoare. Nu rata una dintre cele mai celebre destinaţii în Mallorca, peşterile Dragonului, şi nici fabrica de perle Majorica. Temperatura medie este de 22 de grade Celsius.