Home » D:News » Motivul pentru care ministerul olandez interzice dansul, conferinţele şi fotocopiatul pentru funcţionarii publici

Motivul pentru care ministerul olandez interzice dansul, conferinţele şi fotocopiatul pentru funcţionarii publici

Motivul pentru care ministerul olandez interzice dansul, conferinţele şi fotocopiatul pentru funcţionarii publici
Publicat: 18.03.2019
Funcţionarii publici care lucrează într-o clădire din Olanda au fost sfătuiţi de autorităţi să nu danseze în restaurantul clădirii, deoarece podeaua recent renovată s-ar putea prăbuşi, potrivit BBC.

Ministerul de externe a emis un memorandum prin care explică mai multe măsuri de siguranţă. Printre acestea, se numără interzicerea amplasării prea multor hârtii pe fotocopiatoare, aranjarea prea multor scaune în sălile de conferinţe şi instalarea dulapurilor grele sau a seifurilor în birouri, scrie Mediafax.

Regele Willem-Alexander este cel care a deschis oficial clădirea din Haga, în noiembrie 2017, în urma unor lucrări ample de renovare. Cu toate acestea, reclamaţii faţă de situaţia clădirii au fost înregistrate imediat după renovare.
 
Ministrul Raymond Knops a fost nevoit să asigure parlamentul anul trecut că scările vor fi reparate, după ce doi funcţionari au fost răniţi. Angajaţii ar fi căzut pe scări pentru că acestea nu erau echilibrate. 

Echipa de arhitecţi responsabilă cu renovarea clădirii a fost ţinta multor critici din partea presei locale. Aceştia susţin că au lucrat conform regulamentului, lucrarea de renovare primind chiar şi un premiu pentru sustanibilitate în design. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase