Home » D:News » Bibliotecarul Avram Iancu, pe locul trei la ultramaratonul ”6633 Arctic Ultra”

Bibliotecarul Avram Iancu, pe locul trei la ultramaratonul ”6633 Arctic Ultra”

Bibliotecarul Avram Iancu, pe locul trei la ultramaratonul ”6633 Arctic Ultra”
Publicat: 16.03.2019
Bibliotecarul Avram Iancu a încheiat sâmbătă, pe locul trei, cel mai dur maraton din lume, „6633 Arctic Ultra”, transmite corespondentul MEDIAFAX. Anterior, acesta a devenit cunoscut după ce a traversat înot Canalului Mânecii şi a parcurs traseul Dunării de la izvoare şi până la vărsare.

Ultramaratonul „6633 Arctic Ultra” ediţia 2019 a fost câştigat de australianul Paul Watkins, în timp ce bibliotecarul Avram Iancu, din Hunedoara, s-a clasat pe locul trei.

„Mi-am dus drumul până la capăt. Până la capătul lumii. Şi deşi am reuşit, nu am niciun merit, e doar îngăduinţă divină. Iar locul 3 obţinut la una dintre cele mai grele curse din lume e doar o răsplată nesperată pentru tot ceea ce am îndurat aici. Dumnezeu să binecuvânteze România”, este mesajul postat de Avram Iancu, sâmbată, pe pagina sa de Facebook.

Avram Iancu a luat startul în 6633 Arctic Ultra 2019 de la Eagle Plains, pe 7 martie, la ora locală 10.30.

Anul trecut, bibliotecarul Avram Iancu, din Hunedoara, a reuşit să ajungă la Istanbul, în Turcia, după ce a parcurs înot cei 680 de kilometri, stabilind, astfel, un nou record, după ce reuşise să străbată Dunărea fără costum de neopren.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase