Home » D:News » Un bărbat superstiţios a aruncat bani spre motorul unui avion pentru a avea noroc

Un bărbat superstiţios a aruncat bani spre motorul unui avion pentru a avea noroc

Publicat: 06.04.2019
Un bărbat superstiţios a aruncat bani spre motorul unui avion pentru a avea noroc
În timp ce se îmbarca împreună cu familia sa, un bărbat de 31 de ani din China a aruncat monede de la pasarela avionului, pe aeroportul internaţional Wuhan Tianhe din provincia Hubei. Trei monede au fost găsite lângă motor, relatează Fox News.

Zborul Hainan Airlines 7783 care pleca spre Urumqi – Xinjiang a avut o amânare de 40 de minute, afectând cei 101 pasageri aflaţi la bord, scrie Mediafax.

Xia a spus mai târziu poliţiei că soacra sa superstiţioasă insista că trebuie să arunce monede pe teren pentru a se ruga pentru un zbor sigur, deoarece acesta era primul său zbor al fiicei sale de doar patru luni.

Cu toate acestea, pasagerii nu pot ajunge la sol de la poarta de îmbarcare, aşa că Xia a avut şansa de a arunca monedele când el şi soţia lui se îmbarcau în aeronavă.

Xia a fost arestat pentru 10 zile în Wuhan.

În martie 2019, două femei au fost îndepărtate dintr-un zbor al companiei Lucky Air după ce au recunoscut că au aruncat monede în timp ce se îmbarcau într-un avion de la Aeroportul Internaţional Jinan Yaoqiang din provincia Shandong.

În februarie 2019, un bărbat de 28 de ani a fost reţinut timp de o săptămână după ce a recunoscut că a aruncat monede la un alt jet de pasageri Lucky Air din Anqing, cauzând anularea zborului.