Home » D:News » Hans-Lothar Domrose: NATO, singura organizaţie ce oferă apărare colectivă

Hans-Lothar Domrose: NATO, singura organizaţie ce oferă apărare colectivă

Hans-Lothar Domrose: NATO, singura organizaţie ce oferă apărare colectivă
Publicat: 16.04.2019
NATO este singura singura organizaţie care oferă apărare colectivă, în timp ce UE nu este proiectată pentru apărare colectivă, a declarat marţi, la Conferinţa Monitorului Apărării şi Securităţii (MAS), Hans-Lothar Domrose, fost comandant al Comandamentului Întrunit al Forţelor NATO de la Brunssum.

„UE a decis să-şi întărească capacităţile pentru a-şi îmbunătăţi apărarea. Însă vreau să fiu foarte clar în această privinţă: nu există apărare colectivă sub umbrela UE”, a declarat Domrose.

Singura organizaţie care oferă apărare colectivă şi să asigure securitate este NATO, nimeni altcineva. UE nu este proiectată pentru apărare colectivă”, a subliniat fostul comandant al Comandamentului Întrunit al Forţelor NATO de la Brunssum.

Hans Lothar Domrose este CEO şi fondator la Domröse-Consulting. Hans Lothar Domrose este ofiţer de rang înalt al armatei germane, fost comandant al comandamentului Forţelor Comune Aliate Brunssum. În 2011, Domröse a devenit reprezentantul militar german MC / NATO şi UE la Bruxelles.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase