Home » D:News » Un cercetător din Kuweit susţine că tratează homosexualitatea cu un supozitor

Un cercetător din Kuweit susţine că tratează homosexualitatea cu un supozitor

Un cercetător din Kuweit susţine că tratează homosexualitatea cu un supozitor
Publicat: 04.05.2019
Un om de ştiinţă din Kuweit susţine că poate vindeca homosexualitatea cu un supozitor care ar ucide „viermii anali care mănâncă spermă”. Cercetătorul şi-a prezentat invenţia într-o emisiune televizată.

Dr. Mariam Al-Sohel a apărut pe postul Kuwaiti Scope TV pentru a-şi prezenta descoperirea pe care o numeşte revoluţionară, potrivit Gândul.

Femeia susţine că homosexualitatea este provocată de existenţa unor viermi anali care se hrănesc cu spermă. Aşadar, cercetătorul spune că a inventat supozitorul minune care omoară viermii responsabili de homosexualitate, scrie Pink News.

Academicianul a spus pe post că a descoperit supozitoarele terapeutice care împiedică dorinţele sexuale ale bărbaţilor homosexuali şi ale lesbienelor, explicând că  „Dorinţa sexuală a gay-lor există deoarece un vierme anal  se hrăneşte cu material seminal.

„Asta este tot ştiinţă, deci nu e nimic ruşinos”, a ţinut să precizeze cercetătoarea.

Sohel a accentuat ideea potrivit căreia supozitorul ar fi benefic atât pentru bărbaţii cât şi pentru femeile care întreţin relaţii cu persoane de acelaşi sex, dar nu a explicat cum anume supravieţuiesc aşa-zişii viermi mâncători de spermă, când vine vorba despre relaţiile lesbienelor.

În prezent, în Kuweit, homosexualitatea este ilegală. Cei care participă la acte homosexuale în Kuwait, dacă au vârste sub 21 de ani, pot fi condamnaţi la până la zece ani de închisoare.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase