Home » D:News » O problemă pe care o au mulţi părinţi o afectează şi pe Madonna

O problemă pe care o au mulţi părinţi o afectează şi pe Madonna

O problemă pe care o au mulţi părinţi o afectează şi pe Madonna
Publicat: 07.05.2019
Cântăreaţa americană Madonna susţine că telefoanele mobile sunt vinovate de deteriorarea relaţiei cu copiii săi mai mari, relatează The Guardian, citat de Mediafax.

Afirmaţia a fost făcută într-un interviu pentru revista americană Vogue, care avea scopul de a promova piesa „Medellin”.

În interviu, artista a spus că nu mai are o legătură puternică cu copii săi mai mari, deoarece a făcut greşeala de a le dărui telefoane când au împlinit 13 ani. „Practic, ele mi-au încheiat relaţia (cu aceştia, n.r). Nu în mod complet, dar telefoanele au ajuns să devină elemente foarte, foarte importante din vieţile lor. Au fost inundaţi cu imagini şi au început să se compare cu alţi oameni, fapt care este dăunător pentru propria lor creştere”, a afirmat Madonna.

Vedeta a fost critică la adresa fiicei ei mai mari, Lourdes. Ea a afirmat că tânăra de 22 de ani nu dă dovadă de aceeaşi hotărâre ca ea şi că reţelele de socializare online o fac să se simtă ca şi cum ar avea lumea la picioare doar pentru că mama ei este faimoasă. Artista încearcă să îi arate exemple de copii de celebrităţi care au trecut peste această mentalitate şi care au reuşit apoi să aibă succes în viaţă.

Madonna a spus că fiul ei adoptiv, David, nu a primit un telefon inteligent. Cântăreaţa a mai spus şi că adolescentul – membru al academiei de tineret a clubului de fotbal Benfica Lisabona – are un caracter similar cu al ei. „El este cel cu care am cele mai multe lucruri în comun. Simt că mă înţelege”, a declarat aceasta.

Cel de-al 14-lea album de studio al Madonnei, „Madame X”, va apărea pe piaţă pe 14 iunie. Acesta va fi primul album lansat de cântăreaţa americană după „Rebel Heart”, apărut în 2015. „Madame X” conţine 15 piese influenţate de viaţa artistei în capitala Portugaliei, Lisabona, dar şi de cultura şi muzica latino-americană. Materialul a fost înregistrat timp de 18 luni în Portugalia, Londra, New York şi Los Angeles.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase