Home » D:News » Un bărbat a fost readus la viaţă cu un şoc electric mortal pentru alţi oameni

Un bărbat a fost readus la viaţă cu un şoc electric mortal pentru alţi oameni

Un bărbat a fost readus la viaţă cu un şoc electric mortal pentru alţi oameni
Publicat: 16.05.2019
Un bărbat din Rusia, care a îngheţat atât de tare încât inima i s-a oprit, a fost readus la viaţă de 24 de runde de şocuri electrice de 5.000 de volţi, mortale pentru o persoană aflată în altă condiţie.

Vladimir Yakovlevich, în vârstă de 55 de ani, a fost consider drept „un gheţar uman” după ce a îngheţat atât de tare încât inima lui s-a oprit, potrivit Gândul

Bărbatul, lucrător în construcţii, a intrat în şoc hipotermic extrem după ce a petrecut peste şase ore în temperaturi sub 0 grade. Ulterior, el a fost internat într-un spital din Siberia, Rusia, unde a fost readus la viaţă. 

Vladimir a fost resuscitat de Dmitry Mitsukov, care a declarat că pacientul era atât de îngheţat încât fulgii de zăpadă nu se topeau pe faţa lui. 

„Pacientul era foarte rece la atingere. Nu avea puls periferic, doar un puls slab pe care l-am constatat cu stetoscopul”, a adăugat acesta.

 

Pentru readucerea lui la viaţă a fost utilizată o maşină portabilă de încălzire care i-a indus inima în fibrilaţie. Apoi medicii l-au resuscitat cu ajutorul şocurilor electrice de 5.000 de volţi, în 24 de runde. 

O asistentă a declarat că: „Era imposibil să îţi imaginezi că bărbatul va supravieţui, dar am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să îl salvăm”.

Potrivit publicaţiei Daily Star, se pare că şocurile electrice făcute asupra inimii lui Vladimir ar fi fost mortale pentru o altă persoană. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase