Home » D:News » Vremea în Capitală, de azi şi până duminică

Vremea în Capitală, de azi şi până duminică

Vremea în Capitală, de azi şi până duminică
Publicat: 31.05.2019
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Capitală, meteorologii precizând că până duminică inclusiv vremea va fi caldă, cu temperaturi care ajung la 28 de grade Celsius, dar şi instabilă, cu ploi torenţiale şi furtuni.

Meteorologii anunţă că vineri, instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată şi se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie şi posibil grindină. Probabilitatea pentru aceste fenomene va fi mai ridicată în a doua parte a zilei şi în cursul nopţii. Cantitatea estimată pentru acest interval este de 25-30 l/mp şi izolat posibil 40-50 l/mp. Temperatura maximă va fi de 26-28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-16 grade Celsius.

Şi, sâmbătă, vremea se va menţine instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi, mai ales în primele ore ale zilei şi, din nou, seara şi noaptea, se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 15-16 grade Celsius.

Duminică, bucureştenii vor avea parte tot de vreme instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie şi condiţii de grindină, cu o probabilitate mai mare de apariţie după-amiaza, seara şi la începutul nopţii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15-17 grade Celsius.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase