Home » D:News » Actor celebru din filmul ”Hobbitul”, filmat în timp ce dansa gol puşcă ”Haka” la Sarmizegetusa

Actor celebru din filmul ”Hobbitul”, filmat în timp ce dansa gol puşcă ”Haka” la Sarmizegetusa

Actor celebru din filmul ”Hobbitul”, filmat în timp ce dansa gol puşcă ”Haka” la Sarmizegetusa
Publicat: 01.06.2019
Cunoscutul actor din Noua Zeelandă Manu Bennett, care a jucat în producţiile ”Sapartacus” şi ”Hobbitul”, a dansat gol puşcă Haka (dans tradiţional neo zeelandez) la cetatea Sarmizegetusa Regia, din judeţul Hunedoara.

Actorul, care a jucat în filmele ”The Hobbit: The Battle of the Five Armies” şi ”The Hobbit: The Desolation of Smaug”, a intrat dezbrăcat în templul mare circular din situl UNESCO şi a început să danseze Haka, un dans-ritual al populaţiei maori din Noua Zeelandă. El a fost văzut de agenţii de pază şi oprit la scurt timp, scrie glasul-hd.ro, citat de Mediafax.

Înainte de a apărea imaginile cu el dezbrăcat pe internet, actorul a  postat o fotografie cu el la Sarmizegetusa pe Instagram.

”Acesta este templul antic al Daciei. Dacii au ocupat acest oraş din munţi până când romanii au venit şi l-au distrus complet, eliminând din istorie imaginile şi cultura Daciei. La sud, acelaşi lucru li s-a întâmplat şi Tracilor. Acest loc are o rezonanţă spirituală aparte.(…) Îmi cer scuze faţă de paznicii care au fost alarmaţi când am izbucnit în Haka, pentru a uni sau poate pentru a reuni spiritul Maori cu Dacii”, este mesajul actorului pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Manu Bennett (@manubennett) on

Potrivit sursei citate, în incinta sitului nu erau alţi turişti atunci când actorul a început să danseze dezbrăcat. Videoclipul cu actorul Manu Bennett poate fi urmărit AICI. Atenţie, imaginile conţin nuditate!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase