Home » D:News » Noul film al lui Quentin Tarantino va fi inspirat din benzile desenate „Django/ Zorro”

Noul film al lui Quentin Tarantino va fi inspirat din benzile desenate „Django/ Zorro”

Noul film al lui Quentin Tarantino va fi inspirat din benzile desenate „Django/ Zorro”
Publicat: 08.06.2019
Regizorul american Quentin Tarantino scrie scenariul pentru un film inspirat din cărţile de benzi desenate "Django/ Zorro", pe care le-a creat împreună cu artistul şi scenaristul Matt Wagner, potrivit collider.com, citat de Mediafax.

Quentin Tarantino colaborează la acest scenariu cu actorul de stand up comedy Jerrod Carmichael.

Filmul va prezenta aventurile lui Django, personajul westernului „Django dezlănţuit/ Django Unchained” pe care Tarantino l-a lansat în 2012, dar şi ale popularului erou spaniol El Zorro.

Acţiunea lungmetrajului „Django/Zorro” va fi plasată la câţiva ani de la cea din filmul din 2012, în care rolul principal a fost interpretat de Jamie Foxx. Filmul a fost recompensat cu două premii Oscar, pentru cel mai bun scenariu şi cel mai bun rol secundar, acordat lui Cristoph Waltz.

Cel mai recent film al lui Tarantino, „A fost odată… la Hollywood/ Once Upon a Time In Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie, a avut premiera mondială la ediţia de anul acesta a Festivalului de la Cannes, care s-a încheiat pe 25 mai. Aflat în competiţie pentru prestigiosul Palme d’Or, filmul a obţinut doar premiul Palme Dog, pentru cea mai bună performanţă canină, acordat lui Brandy, un pitbull deţinut de personajul interpretat de Brad Pitt.

Tarantino este câştigător al trofeului Palme d’Or de la Cannes cu filmul „Pulp Fiction”, din 1994, şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor „Pulp Fiction” şi „Django Unchained”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase