Home » D:News » Armata SUA ia poziţie faţă de ”asaltul” Zonei 51 la care s-au înscris peste un milion de oameni

Armata SUA ia poziţie faţă de ”asaltul” Zonei 51 la care s-au înscris peste un milion de oameni

Armata SUA ia poziţie faţă de ”asaltul” Zonei 51 la care s-au înscris peste un milion de oameni
Publicat: 17.07.2019
Evenimentul de pe Facebook prin care internauţii sunt chemaţi să ia cu asalt Zona 51 nu a trecut neobservat de către autorităţile militare din SUA.

În data de 20 septembrie 2019, internauţii din întreaga lume şi-au propus să ia cu „asalt” Zona 51 pentru a elibera extratereştrii care sunt ţinuţi prizonieri acolo, cel puţin asta susţine descrierea evenimentului de Facebook care a strâns peste un milion de persoane care şi-au declarat intenţia de a participa, notează Science Alert.

În mediul online, cei care vor să participe deja au creat o multitudine de meme-uri despre cum va decurge asaltul şi despre urmările acestuia. Totuşi, pe lângă sentimentul general de amuzament, forţele aeriene ale SUA nu se dezmint şi au oferit un comunicat presei prin care atrag atenţia internauţilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când atacă un centru de antrenament activ.

„Zona 51 este o tabără militară de antrenament în aer liber a Forţelor Aeriene şi descurajăm orice tentativă de pătrundere în incintele unde antrenăm forţe armate ale SUA”, a declarat Laura McAndrews, purtătoare de cuvânt a Forţelor Aeriene ale SUA.

Află mai multe despre celebra Zonă 51 şi controversele din jurul, ei de aici.

Citeşte şi:

Area 51- adevaratii extraterestri eram noi?

OZN-ul de la Roswell: sunt aceste noi imagini dovada că am fost vizitaţi de extratereştri? (VIDEO)

O zonă SECRETĂ a fost făcută publică cu ajutorul Google Earth. Ce testează aici în mare taină americanii – FOTO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase