Home » D:News » Jucărie sexuală veche de 130 de ani, cumpărată de irlandezi după o strângere de fonduri publică

Jucărie sexuală veche de 130 de ani, cumpărată de irlandezi după o strângere de fonduri publică

Jucărie sexuală veche de 130 de ani, cumpărată de irlandezi după o strângere de fonduri publică
Publicat: 03.08.2019
Un vibrator antic, din fildeş, probabil din Epoca Victoriană, care are „cel puţin 130 de ani vechime”, va fi trimisă în Irlanda după ce doi ani a făcut parte din colecţia personală a unui american.

Jucăria sexuală victoriană a fost vândută la o licitaţie din 2017 pentru suma de 2.900 lire, însă a fost pusă din nou la vânzare săptămâna trecută.

Noua licitaţie i-a atras atenţia Shawnei Scott, care deţine un magazin online de jucării sexuale, după ce un client i-a trimis un mail în care o anunţa de noua licitaţie, relatează Daily Mail

„Mi s-a frânt inima când a fost vândut. Părea o parte importante din istoria sexuală a irlandeză. Când vine vorba de istoria irlandeză, am impresia că orice altceva care nu este legat de marea foamete sau de 1916 este uitat sau reprioritizat”, a scris Swana pe Twitter.

Când a aflat de noua licitaţie, femeia şi-a dat seama instant că vrea să cumpere obiectul, dar nu avea suficienţi bani pentru a cumăpăra obiectul antic. În schimb, aceasta a cerut ajutorul publicului de a contribui cu donaţii.

Shawna intenţionează să cumpere jucăria sexuală şi să o vândă unui muzeu datorită importanţei istorice pe care o are.

Citeşte continuarea pe Gândul!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase