Home » D:News » INFP a revizuit magnitudinea cutremurului din judeţul Vrancea. Anunţul IGSU, după seism

INFP a revizuit magnitudinea cutremurului din judeţul Vrancea. Anunţul IGSU, după seism

Publicat: 30.08.2019
INFP a revizuit magnitudinea cutremurului din judeţul Vrancea. Anunţul IGSU, după seism
Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) a revizuit, vineri dimineaţă, magnitudinea cutremurului din judeţul Vrancea în scădere, de la 4,1 la 4 pe scara Richter.

Vineri dimineaţă, la ora 10:00:05, ora României, s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, un cutremur cu magnitudinea de 4 pe scara Richter, la adâncimea de 133 kilometri.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de II grad(e) Mercalli, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (42km), Covasna (45km), Slănic-Moldova (52km), Odobeşti (55km) şi Târgu Secuiesc (56km).

IGSU, după seism: Până acum, nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că, până în acest moment, nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube în urma cutremurului cu magnitudine 4 pe scara Richter produs în judeţul Vrancea.

„În urmă cu puţin timp, în zona seismică Vrancea s-a produs un #CUTREMUR cu magnitudinea de 4 pe scara Richter, adancime 150 km, la 34 km de Covasna. Până în acest moment, nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube”, precizează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Cel mai mare cutremur din acest an, cu magnitudinea de 4,4 grade, s-a produs în 9 ianuarie, în zona Vrancea.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase