Home » D:News » Un bărbat omoară ţânţarii cu gazele sale intestinale, iar o firmă vrea să îl studieze

Un bărbat omoară ţânţarii cu gazele sale intestinale, iar o firmă vrea să îl studieze

Un bărbat omoară ţânţarii cu gazele sale intestinale, iar o firmă vrea să îl studieze
Publicat: 15.12.2019
Un bărbat susţine că ucide ţânţari folosindu-şi gazele intestinale. O firmă ar urma să studieze gazele sale pentru a scoate pe piaţă un produs insecticid.

Joe Rwamirama, în vârstă de 48 de ani, din Kampala, Uganda, susţine că poate ucide insecte aflate chiar şi la şase metri distanţă eliberând gaze intestinale.

În plus, ugandezul spune că ar fi fost angajat de o companie care i-a cerut ajutorul pentru a dezvolta o substanţă insecticidă pe care să o scoată pe piaţă, potrivit Mediafax.

”Mănânc la fel ca toată lumea, dar nicio insectă nu se atinge de mine”, a spus Joe pentru talkofnaija.com. ”Miros la fel ca orice altă persoană, fac baie zilnic şi nici gazele mele intestinale nu sunt diferite de ale oricui altcuiva, sunt periculoase doar pentru insectele mici, mai ales pentru ţânţari”.

Jurnaliştii spun că bărbatul este bine cunoscut în Kampala. Potrivit unui frizer local, James Yoweri, Rwairama ”se poartă frumos cu toată lumea şi nu îşi foloseşte gazele intestinale decât atunci când sunt ţânţari prin apropiere. Iar ţânţarii sunt mereu un pericol pentru o ţară în care malaria este o problemă. Gazele sale intestinale elimină boala”, ar fi spus concetăţeanul omului care ucide insectele.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase