Home » D:News » Un american a îndreptat un laser în ochii pilotului unui elicopter de poliţie aflat în zbor – VIDEO

Un american a îndreptat un laser în ochii pilotului unui elicopter de poliţie aflat în zbor – VIDEO

Un american a îndreptat un laser în ochii pilotului unui elicopter de poliţie aflat în zbor – VIDEO
Publicat: 21.02.2020
Un bărbat în vârstă de 33 de ani din California a fost arestat, după ce a îndreptat un laser albastru către pilotul unui elicopter de poliţie care zbura către Aeroportul din Napa după o misiune de survolare, potrivit paginii de Facebook a diviziei CHP - Golden Gate Division Air Operations.

Deşi îi fusese laserul îndreptat în ochi, pilotul a reuşit să menţină controlul elicopterului datorită faptului că era activat pilotul automat.

Departamentul poliţiei al districtului Solano a răspuns imediat apelului şi l-a localizat pe suspect. Astfel, poliţiştii l-au arestat pe bărbat în doar câteva minute. Au mai fost făcute câteva sesizări la Turnul de Control al Bazei Aeriene Travis potrivit cărora avioane militare sau civile au fost lovite de lase în ultimele zile. Chiar dacă nu se ştie dacă e vorba despre acelaşi suspect, poliţia din Solano anchetează cazurile.

Suspectul a fost arestat pentru două infracţiuni. Acesta riscă acuzaţii federale şi amenzi. Orbirea piloţilor cu laserul se pedepseşte cu cinci ani de închisoare şi amendă de 250.000 dolari, potrivit Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase