Home » D:News » Conservatorii americani susţin o tânără germană ce promovează un mesaj contrar Gretei Thunberg

Conservatorii americani susţin o tânără germană ce promovează un mesaj contrar Gretei Thunberg

Conservatorii americani susţin o tânără germană ce promovează un mesaj contrar Gretei Thunberg
Publicat: 25.02.2020
Institutul Heartland, un think tank libertarian din Chicago apropiat de administraţia Trump, promovează intens o tânără activistă din Germania al cărei mesaj este contrar celui promovat de activista suedeză Greta Thunberg, scrie Washington Post

Naomi Seibt este o tânără în vârstă de 19 ani din Germania. Mesajul său este opus celui promovat de activista suedeză. Seibt denunţă „alarmismul climatic” şi numeşte conştientizarea problemelor legate de încălzirea globală „o ideologie josnică anti-umană”.

„Seibt reprezintă o voce incredibilă pentru piaţa liberă şi realismul climatic”, spune James Taylor, directorul Centrului pentru politici climatice şi de mediu „Arthur B. Robinson” de la Institutul Heartland

Cei de la Heartland au avut-o pe Naomi ca invitat special al conferinţei de mediu organizate de Naţiunile Unite la Madrid, în decembrie. Taylor a prezentat-o drept „vedeta” spectacolului. Grupul a angajat-o pe Naomi ca imagine a campaniei prin care şi-au propus să conteste poziţia din lumea ştiinţifică potrivit căreia încălzirea globală ar fi cauzată de activităţi umane.

„Naomi Seibt vs. Greta Thunberg: în cine ar trebui să avem încredere?”, care apare într-o înregistrare video a celor de la Heartland.

Naomi va debuta şi în Statele Unite, la Conferinţa Acţiunii Politice Conservatoare (CPAC), în apropiere de Washingto, potrivit Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase