Home » D:News » Ai grija de angajatii tai cu ajutorul transcarsrl.ro (P)

Ai grija de angajatii tai cu ajutorul transcarsrl.ro (P)

Ai grija de angajatii tai cu ajutorul transcarsrl.ro (P)
Publicat: 15.05.2020
Atunci cand ai o afacere mica, cu doar 4-5 angajati, acestia vin la serviciu cu ce pot. Pot veni cu masina personala, cu mijlocul de transport in comun, cu metroul, bicicleta sau pe jos. Insa, cand esti administratorul sau managerul unei companii mari sau chiar al unei fabrici, atunci, cu siguranta, numarul angajatilor tai este mare si acestia pot locui la distante mari de sediul companiei. Asta, deoarece multe centre de acest tip isi desfasoara activitatea, cel mai adesea, in afara localitatilor. Pentru foarte multi dintre ei, a ajunge la munca este un adevarat chin. Daca te-ai gandit la acest lucru si ai rezolvat problema, atunci felicitari! Daca nu, probabil ar fi cazul sa faci asta si sa te gandesti la cum le poti imbunatati viata si chiar performanta la munca, oferindu-le transport.

Iti recomandam sa apelezi la o firma profesionista de transport, precum transcarsrl.ro. Aceasta poate oferi servicii de inchirieri microbuze, la preturi avantajoase, pe care le poti folosi atunci cand numarul de angajati ce necesita transport este unul mai mic. Daca insa ai un numar mare de angajati, poti apela la serviciul de inchirieri autocare, la preturi avantajoase si in cele mai bune conditii. Serviciile sunt valabile pentru Bucuresti si Teleorman (Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea). Compania Transcarsrl are o experienta de peste 18 ani si pune la dispozitia clientilor o flota noua. Toate vehiculele sunt noi, igienizate si verificate periodic. De asemenea, iti va fi pus la dispozitie un sofer cu experienta, care va fi intotdeauna punctual. Astfel, nu vei avea probleme cu intarzierea la munca a angajatilor tai.

De asemenea, cu ajutorul acestei companii, poti inchiria microbuze sau autocare si pentru alte ocazii. Multe companii obisnuiesc sa faca team building-uri in diverse locatii. Si cum nu toti angajatii au transportul asigurat, poti face tu acest gest pentru ei. Poti inchiria un autocar care sa ii transporte la destinatie. Le vei oferi nu numai un mijloc de transport, ci si o bucurie. O astfel de modalitate de transport le va oferi senzatia ca pleaca intr-o excursie, vor avea sansa sa socializeze si, de ce nu, sa se si distreze putin. Sa stii ca acest lucru este benefic pentru tine, pentru ca astfel vor elmina strasul si vei avea angajati mult mai activi si mai productivi. In plus, vor aprecia efortul pe care il faci pentru ei.

Pentru ce se mai pot inchiria autocare si microbuze de la transcarsrl.ro? Pentru excursii, pentru calatorii la diverse manastiri sau biserici, pentru excursii cu copiii etc. Exista o multime de optiuni, atat in destinatie, cat si in alegerea mijlocului de transport. De exemplu, autocarele de la transcarsrl.ro au capacitatile urmatoare:

  • Autocare cu 29 de locuri;
  • Autocare cu 55 de locuri;
  • Autocare cu 59 de locuri.

Astfel, indiferent de numarul angajatilor, veti gasi o solutie. 

Transcarsrl.ro este nu numai un furnizor de servicii, ci poate fi un partener de afaceri exceptional. In concluzie, pentru compania ta, poti avea:

transport angajati catre si de la locurile de productie industriala;

solutii de transport intern pentru site-uri multiple;

transport vizitatorii catre si de pe site-urile companiei (vizitatori ai companiei sau ai parcurilor de afaceri regionale);

transport angajati la evenimente ocazionale (targuri, varfuri, evenimente de vanzare etc.).

Pentru mai mult informatii, intrati pe transcarsrl.ro!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase