Home » D:News » Un tribunal din SUA a decis că nepoata preşedintelui Donald Trump poate să îşi promoveze cartea care face dezvăluiri despre familie

Un tribunal din SUA a decis că nepoata preşedintelui Donald Trump poate să îşi promoveze cartea care face dezvăluiri despre familie

Publicat: 15.07.2020
Un tribunal din SUA a decis că nepoata preşedintelui Donald Trump poate să îşi promoveze cartea care face dezvăluiri despre familie

Un tribunal din New York a ridicat un ordin de restricţie temporară dat împotriva lui Mary Trump, nepoata preşedintelui american. Prin acel ordin i se interzicea să îşi promoveze cartea în care face dezvăluiri despre familia lui Donald Trump.

Hotărârea a fost pronunţată de un judecător de la Curtea Supremă a Statului New York, instanţa de judecată a statului, cu o zi înainte de publicarea cărţii „Prea mult şi niciodată suficient: modul în care familia mea a creat cel mai periculos bărbat din lume”.

Aflată deja pe lista bestseller-urilor pe Amazon, cartea este o campanie împotriva preşedintelui, iar familia Trump a încercat să o împiedice pe autoare să o promoveze.

Instanţa a respins efortul familiei Trump de a o opri pe Mary Trump

„Instanţa a înţeles că este corect să respingă efortul familiei Trump de a o opri pe Mary Trump să vorbească despre probleme importante de interes public”, a declarat Ted Boutrous, avocatul care o reprezintă pe nepoata preşedintelui, scrie Mediafax.

Moţiunea de blocare a cărţii a fost adusă de Robert Trump, fratele preşedintelui care a susţinut că prin publicarea cărţii, aceasta a încălcat un acord de confidenţialitate legat de moşia lui Fred Trump.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase