Home » D:News » Germanii se pot identifica cu buletinul înregistrat pe telefonul mobil

Germanii se pot identifica cu buletinul înregistrat pe telefonul mobil

Publicat: 27.07.2020
Germanii se pot identifica cu buletinul înregistrat pe telefonul mobil

În Germania a fost aprobat un nou sistem de identificare cu ajutorul buletinelor electronice. Oamenii vor putea să aiba buletinul înregistrat pe telefonul mobil, dar singura condiţie e ca smartphone-ul să fie un Samsung.

Populaţia Germaniei renunţă la actul de identitate. Cei de la Samsung au anunţat un parteneriat cu Guvernul Federal pentru dezvoltarea unui act de identitate virtual. Astfel, cetăţenii vor putea să aibă în permanenţă actul de identitate în buzunar.

Telefoanele companiei din Coreea de Sud au un cip de securitate care permite păstrarea documentelor pe telefon, separat de restul documentelor.

Astfel, acestea sunt în siguranţă chiar şi în cazul unui atac al unui hacker.

Singurele telefoane care pot fi folosite pentru actul de identitate virtual

Momentan, doar germanii care au un telefon Samsung din seria Galaxy S20 vor putea să folosească aplicaţia unde să aibă înregistrat actul de identitate virtual.

În Estonia, acest sistem este implementat de mai mulţi ani.

Oamenii care trăiesc în Estonia nu trebuie să aibă la ei un carnet de şofer fizic sau vreun card de sănătate,  potrivit Mediafax. Toate informaţiile sunt conectate la codul personal unic. Ca rezultat, nu trebuie să te cari cu 20 de carduri diferite în portofel tot timpul.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase