Home » D:News » Premierul Greciei ameninţă cu noi restricţii anti-COVID-19 dacă nu se respectă actualele reguli

Premierul Greciei ameninţă cu noi restricţii anti-COVID-19 dacă nu se respectă actualele reguli

Publicat: 06.08.2020
Premierul Greciei ameninţă cu noi restricţii anti-COVID-19 dacă nu se respectă actualele reguli
Sursa foto: Hepta.ro

Grecia ar putea impune noi restricţii antiepidemice dacă numărul cazurilor de coronavirus va continua să crească, a declarat, miercuri, premierul Kyriakos Mitsotakis, cerând respectarea strictă a actualelor măsuri.

Grecia a raportat 121 noi cazuri de coronavirus marţi, cel mai mare număr începând din 22 aprilie până în prezent. Infecţiile sunt în principal interne.

„Orice formă de mulţumire cu actuala situaţie este nejustificată. Încă nu ştim câte luni vom fi nevoiţi să trăim cu acest virus„, a declarat Kyriakos Mitsotakis, citat de agenţia de presă Reuters.

„Respectarea strictă a regulilor este necesară mai mult ca niciodată în această perioadă crucială, pentru a evita creşterea semnificativă a cazurilor în august şi posibila aplicare a unor noi măsuri restrictive, care vor afecta economia şi societatea”, a subliniat Kyriakos Mitsotakis, potrivit Mediafax.

Turismul este un domeniu central în Grecia. Economia ţării ar putea scădea cu 10% anul acesta din cauza crizei coronavirusului. În total, în Grecia s-au înregistrat până acum 4.855 de cazuri de coronavirus.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase