Home » D:News » Arma care trage cu măşti, noua invenție a unui american

Arma care trage cu măşti, noua invenție a unui american

Arma care trage cu măşti, noua invenție a unui american
Captură video Youtube Allen Pan
Publicat: 23.08.2020

Un american s-a gândit să rezolve problema măştilor în stil american – cu o armă. Arma lui ar trebui să pună măşti pe faţa celor recalcitranţi.

Allen Pan a inventat arma cu care vrea să tragă pe feţele recalcitranţilor cu măşti.

Are un rezervor de aer comprimat şi chiar un sistem de ochire cu laser.

După ce a chinuit nişte manechine de plastic, încercând să le doteze cu măşti, a declarat că e gata să treacă la testele pe oameni. Şi chiar a reuşit, parţial, să se auto-mascheze.

Arma, folosită pentru a crește gradul de conștientizare al importanței măștii

Desigur, acesta nu spera să meargă pe stradă și să „împuște” persoanele care nu poartă mască cu acest Mask Gun, notează Go4it. Ideea era să le propună trecătorilor să folosească această invenție pentru a crește nivelul de conștientizare al importanței măștii. Vântul de pe plajă și câteva dificultăți tehnice au făcut imposibilă însă folosirea pistolului pe ținte umane. Astfel, acesta a pus un manechin într-o zonă mai ferită, iar trecătorii puteau încerca să îi aplice masca cu ajutorul Mask Gun.

Invenția pare să funcționeze mult mai bine în interior decât afară, iar în general este doar o jucărie interesantă, dar nu ceva practic. De altfel, probabil că este ilegal să „împuști” pe cineva chiar și cu o „armă” neletală care îi aplică pe față o mască care i-ar putea salva viața. Puteți vedea întreaga poveste a acestui gadget în clipul de mai jos.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase