Home » D:News » Cazino online: avantaje și dezavantaje

Cazino online: avantaje și dezavantaje

Cazino online: avantaje și dezavantaje
Publicat: 01.09.2020

În ultimele decenii, Internetul și-a făcut simțită prezența în aproape fiecare aspect al vieții noastre, de la cum obișnuim să plătim facturile sau să facem cumpărături, până la socializarea cu prietenii și familia.

Nu este de mirare că jocurile de noroc online au avut un succes atât de mare. În urmă cu douăzeci și ceva de ani, industria de gambling a făcut primii pași în online, iar la momentul de față concurența dintre cazinourile terestre și cele online este acerbă. Vom discuta în cele ce urmează despre avantajele și dezavantajele cazinourilor online.

Bonusuri și oferte

Cazinourile online se remarcă printr-o ofertă mult mai bună în ceea ce privește bonusurile oferite jucătorilor. Concurența mare din online face ca majoritatea cazinourilor să ofere noilor jucători bonusuri extrem de tentante. Unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online, Maxbet, oferă un bonus de venit de 250% pana la 1.800 RON + 30 free spins la prima depunere și 50 RON Gratis la verificarea contului, ofertă greu de egalat de alte cazinouri.

Gambling din confortul propriei case

Dacă decizi că vrei să-ți petreci timpul liber într-un cazino terestru, înseamnă că va trebui să îți organizezi timpul astfel încât să te pregatesti de o deplasare și de toate aspectele conexe (trafic, timp petrecut pe drum). Alegând un cazino online, te poți bucura de toate avantajele direct din confortul casei tale. Chiar și atunci când ai la dispoziție doar o scurtă pauză, atâta timp cât ai o conexiune la Internet, îți poți încerca norocul într-un cazino online. Economisești timp, bani și energie, fără a fi nevoit să programezi din timp vizita la cazino.

Varietate mare de opțiuni

De la jocuri de masă și poker până la pariuri sportive, cazinourile online oferă o mare varietate de jocuri din care puteți tot ce îți dorești. Dacă oferta unui cazino nu te mulțumește, poți foarte ușor să migrezi către un alt furnizor, fără a depune efort suplimentar.

Procentaje de rambursare

Fiecare joc are propriul set de reguli și oferte, între care și procentul de rambursare. În cazul cazinourile terestre, aceste informații nu sunt ușor accesibile. În schimb, cazinourile online afișează acest timp de informații, iar jucătorii le pot verifica înainte chiar de a da start jocului.

De exemplu, procentul de rambursare pentru jocurile de slot online variază între 98% și 85%. Acest lucru oferă o imagine de ansamblu asupra posibilelor câștiguri. Cunoscând aceste informații, poți lua deciziile corecte cu privire la cazinoul ales sau la tipul de joc pe care urmează să îl începi.

Nivelul de siguranță

Cazinourile online garantează confidențialitatea și siguranța clienților. Dacă ne gândim la cazinourile terestre, acestea pot garanta doar parțial siguranța jucătorilor. Securitatea plăților în numerar este garantată doar pe perioada șederii în cazino. În schimb, în cazul furnizorilor online, datele personale ale jucătorilor sunt în siguranță, iar plățile sunt criptate, eliminandu-se riscul de furt sau orice altă problemă legată de bani.

Gambling pentru toate bugetele

Majoritatea site-urilor de jocuri de noroc oferă alternative pentru toate categoriile de jucători, indiferent de sumele pe care aceștia sunt dispuși să le investească. Poți depune de la sume infime, la sume mari, însă alegerea este permanent doar a ta . De obicei, există și o gamă largă de mize.

Acesta este un avantaj deosebit de important pentru majoritatea jucătorilor. Alegerea mizei în cazinourile terestre nu oferă o libertate atât de mare.

Dacă am văzut care sunt avantajele cazinourilor online, în cele ce urmează vom face o scurtă trecere în revistă a dezavantajelor pe care acestea le aduc.

Lipsa interacțiunii personale

Dacă într-un cazino terestru avem posibilitatea să mergem cu prietenii, să jucăm alături de ei, lucrurile se schimbă în cazul cazinourilor online. Această interacțiune nu este la fel de importantă pentru toată lumea, însă există cu siguranță o mulțime de oameni care se bucură de aspectul social atunci când aleg să își petreacă timpul liber într-un cazinou.

De menționat totuși că dacă te orientezi spre jocurile de noroc online nu înseamnă că trebuie să încetezi să mergi la cazinourile terestre, mai ales dacă aspectele ce țin de interacțiunea socială sunt foarte importante pentru tine. Te poți bucura în continuare de ambele.

Timpii de retragere

Dacă în cazul cazinourilor tradiționalul câștigul este imediat pus la dispoziția ta, situația este diferită dacă norocul îți surâde la un cazino online. Perioada de timp pentru a obține fondurile din câștiguri depinde de metoda de retragere pe care o folosești și, într-o anumită măsură, de politica de plată a cazinoului.

De obicei, nu va trebui aștepți prea mult, mai ales dacă utilizezi serviciile unor cazinouri de top, acestea fiind mai rapide în efectuarea plăților online.

Cazinourile online nu percep în mod obișnuit nicio taxă de transfer atunci când efectuezi depozite, însă este posibil ca banca la care ai contul deschis să perceapă anumite comisioane. De obicei aceste taxe sunt mici, însă este bine să le ai în vedere mai ales dacă efectuați un număr semnificativ

Siguranța datelor și a câștigurilor

Majoritatea cazinourilor online sunt de încredere, singura condiție fiind ca acestea să fie licențiate. Din fericire, dacă acorzi atenție aspectelor legate de siguranță și alegi doar cazinouri licențiate, șansele de a-ți pune în pericol date sau banii sunt reduse. Cu toate acestea, riscul există. Situația este valabilă aproape în mod exclusiv în cazul cazinourilor online, deoarece cazinourile terestre fac plățile pe loc.

Pentru a evita orice tip de pierderi sau fraude, asigură-te că verifici cu atenție cazinoul, cât și termenii și condițiile afișate pe site. Dacă nu identifici informații legate de certificări sau licențe, indiferent de cât de tentante ar fi ofertele cazinourilor, cea mai bună alegere este să eviți orice investiție.

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase