Home » D:News » Hanoracul – o opțiune versatilă pentru sezonul rece

Hanoracul – o opțiune versatilă pentru sezonul rece

Hanoracul – o opțiune versatilă pentru sezonul rece
Publicat: 11.11.2020

Umilul hanorac poate nu e chiar cel mai la modă articol din garderoba ta, dar este unul dintre cele mai confortabile și practice. Ca atare, această piesă de îmbrăcăminte călduroasă și comodă este o bază modernă pentru orice outfit și pe care trebuie să-l aibă orice bărbat în garderobă. Chiar dacă, evident, poți să porți un hanorac și acasă sau pe lângă casă, poți să-l porți și ca parte a unei ținute casual, de weekend, dacă îl asociezi cu piesele vestimentare potrivite.

Hanorace barbati, emag oferte

Ce este un hanorac?

Un hanorac este un tip de jachetă, pulover sau sacou care are o glugă. Este de obicei purtat ca îmbrăcăminte casual sau îmbrăcăminte sport, motiv pentru care oamenii îl asociază adesea cu „sweat pants” sau pantaloni de trening. Această piese vestimentară este are rol de protecție a îmbrăcămintei exterioare, și este atât confortabilă, cât și călduroasă, cu un brâu și cu manșete pentru a reține căldura. Deoarece hanoracele sunt largi și din bumbac, ele sunt, de asemenea, confortabile și nerestrictive.

În plus, gluga hanoracului poate fi utilizată pentru a menține capul purtătorului cald pe timp rece sau protejat de ploaie. Multe hanorace au, de asemenea, un buzunar mare sau două buzunare în partea din față, pe care purtătorul le poate folosi pentru a transporta lucruri sau ca un loc unde să își țină mâinile.

Pentru o ținută urbană contemporană, ia în considerare asocierea unui hanorac cu o jachetă bomber. Deși combinația nu este la fel de clasică ca alte „parteneriate”, ea poate funcționa la fel de bine datorită popularității actuale a bombardierului și designului de bază al hanoracului. Pentru a completa look-ul, alegeți un hanorac într-o culoare clasică, precum gri, negru sau bleumarin. Apoi, asociați-l cu tipul de jachetă bombardier preferat, fie el din nylon, lână sau cu mâneci din piele. Pentru a-ți completa aspectul urban casual, adaugă doar niște blugi negri sau albastru închis și o pereche de adidași eleganți. Rezultatul va fi un stil modern pentru ieșitul în oraș, cu influențe subtile de stil „sportiv”.

Hanorace dama – oferte eMAG

Palton cu hanorac

Când vine vorba de a-ți fi cald în timp ce arăți elegant, un palton este întotdeauna o alegere excelentă. Ca atare, este un articol pe care majoritatea bărbaților îl au în garderobă. Dar, în timp ce mulți bărbați știu cum să poarte paltonul lor pentru ocazii și funcții formale, nu mulți știu cum să o facă să meargă pentru un look casual. Deși elegantă și sofisticată în aspect, această haină poate funcționa surprinzător de bine și pentru un look relaxat de weekend.

Tot ce ai nevoie este un hanorac cu glugă pentru a ajuta la oferirea unui look casual paltonului. Încercați să asociați o glugă albă cu un palton negru sau maro în următoarea duminică rece, pentru un aspect relaxant. Nu uitați să completați ținuta cu alte piese relaxate, cum ar fi pantaloni largi și adidași.

Jachetele parka și hanoracele

Protejați-vă de vânt, ploaie și frig în această iarnă prin asocierea unui hanorac cu o jachetă parka. Nu numai că această combinație este călduroasă și practică, dar poate părea și elegantă și modernă. Pentru acest look, nu uitați să păstrați câteva piese vestimentare moderne și curate. Pentru un look underground, împerechează un hanorac negru cu o parka neagră. Completați ținuta cu niște pantaloni cu cordon sau optați pentru niște pantaloni de stofă pentru un look casual inteligent.

Geacă de blugi cu hanorac

Asocierea unui hanorac cu o geacă de blugi este o modalitate excelentă de a obține un aspect casual și cool. Deși poți alege dintre multe tipuri de jachete din denim pentru ținută, o opțiune albastră funcționează extrem de bine și se poate potrivi unei mari varietăți de stiluri. Încercați să asociați geaca de blugi cu un hanorac cu glugă albă sau gri, pentru un aspect casual elegant. Apoi, completează ținuta cu niște blugi skinny și niște adidași.

Geacă shearling și hanorac

Pentru un aspect cald și de iarnă, puteți asorta un hanorac cu o jachetă shearling. Pentru a fi siguri că nimeriți acest look, trebuie doar să găsițu echilibrul potrivit. Având în vedere că atât jacheta, cât și hanoracul sunt groase și grele în aparență, cel mai bine este să te îndepărtezi de negru și să deschizi look cu nuanțe mai fine. O jachetă maro din piele sau blugi poate fi o alegere excelentă și poate adăuga ceva căldură ținutei tale. În ceea ce privește hanoracul tău, un hanorac gri deschis este o opțiune bună și versatilă. Asociați-vă jacheta și hanoracul cu pantaloni într-o textură opusă pentru a „înmuia” în continuare aspectul, adăugând în același timp o vibrație complementară.

Iată, așadar, hanoracul poate fi o variantă foarte versatilă pentru sezonul rece, care poate fi potrivită pentru orice ținută.

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase