Home » D:News » Un inel al cântăreței Jennifer Lopez, scos la licitație la București. Care este prețul de pornire

Un inel al cântăreței Jennifer Lopez, scos la licitație la București. Care este prețul de pornire

Publicat: 11.12.2020

Un inel impozant purtat de Jennifer Lopez în 2017 la un eveniment este scos la licitație în București. Prețul de pornire este de 25.000 de euro.

Jennifer Lopez și faimoasa actriță din „Wonder Woman”, Gal Gadot, sunt „în rolurile principale” la licitația de Crăciun – Bijuterii și Artă Decorativă de joi, 17 decembrie, la Artmark.

Cele două bijuterii fac parte din 300 de piese de colecție aflate în licitație.

Prețul de pornire pentru inelul lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a ales să poarte în 2017 inelul respectiv la NBC Universal Upfront – eveniment care promovează producțiile de top TV ale fiecărui sezon și unde actrița și-a prezentat două serii de succes – „Shades of Blue” și „World of Dance”.

Inelul purtat de Jennifer Lopez la New York este scos la licitație cu prețul de pornire de 25.000 de euro. Inelul în formă de floare este realizat din aur alb și galben și este presărat cu 250 de diamante briliant.

Care este cea mai valoroasă piesă din licitație

O altă apariție este bijuteria purtată de Gal Gadot, interpreta personajului Wonder Woman în celebra peliculă omonimă, la decernarea premiilor MTV Movie&TV Awards din 2019. Gal Gadot a optat pentru un colier alcătuit din diamante negre beads, care în licitație este însoțit și de pandantiv-cruce din aur roz și diamante incrustate. Prețul de pornire al spectaculosului set este de 9.000 de euro, potrivit Mediafax.

Cea mai valoroasă piesă din licitație este însă un inel din aur alb decorat cu două diamante triunghiulare și diamant central. Bijuteria are un preț de pornire de 50.000 de euro.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase