Home » D:News » Tom Cruise construieşte un studio securizat într-o fostă bază militară

Tom Cruise construieşte un studio securizat într-o fostă bază militară

Tom Cruise construieşte un studio securizat într-o fostă bază militară
Credit foto: Profimedia
Publicat: 01.01.2021

Tom Cruise construieşte un studio securizat COVID într-o fostă bază militară pentru a termina filmările la Mission: Impossible 7. El investește milioane de dolari pentru modificările dorite. Anterior, Cruise a închiriat o navă de croazieră pentru a se izola împreună cu actorii și echipa de filmare.

Tom Cruise a construit un studio cu protecție anti-COVID într-o fostă fortăreaţă militară. Aceasta se află în Marea Britanie unde actorul filmează finalul superproducției Mission: Impossible 7. În trecut, baza militară din Longcross, în Surrey, a fost utilizată pentru proiectarea tancurilor.

Potrivit The Sun, actorul investește milioane de dolari pentru a adapta fosta bază militară pentru filmări și pentru a se asigura că restul producţiei va decurge fără probleme.

Cum a luat decizia Tom Cruise

Se pare că decizia a fost luată după ce mai mulți participanți la filmări nu au respectat măsurile anti-COVID.

La începutul filmărilor, Tom Cruise a plătit 500.000 de lire sterline din banii săi pentru o navă de croazieră pe care i-a izolat pe actori și pe membrii stafului artistic și tehnic.

În Mission: Impossible 7, Tom Cruise reia rolul agentului secret american fictiv, Ethan Hunt. Anterior, actorul a filmat secvenţe din film la Roma, Veneţia şi în Norvegia.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase