Home » D:News » Tot ce trebuie să știi despre crema pentru pleoape

Tot ce trebuie să știi despre crema pentru pleoape

Tot ce trebuie să știi despre crema pentru pleoape
Publicat: 11.01.2021

Pielea din jurul ochilor este foarte sensibilă și delicată, astfel necesită o îngrijire specială pentru a-i menține un aspect sănătos și tânăr.

Dacă te întrebi de la ce vârstă este necesar să ai grijă de pielea din jurul ochilor pentru a preveni apariția modificărilor legate de vârstă și cum corect să aplici crema pe pleoape, află mai jos.

Cea mai frecventă întrebare este de la ce vârstă trebuie să folosim acest remediu. În primul rând, este foarte important să acorzi o atenție deosebită stării pielii. Astfel, dacă suferi de lipsă de somn, stres, cercuri întunecate, iar primele riduri deja și-au făcut apariția, precum și epiderma și-a pierdut elasticitatea și fermitatea, atunci este necesar numaidecât să folosești o cremă pentru pleoape https://makeup.ro/categorys/206293/.

Ce trebuie să conțină o cremă de ochi și cum să o alegi corect?

Atunci când alegi un produs, în primul rând, trebuie să acorzi o atenție deosebită compoziției acestuia. Crema de ochi ar trebui să includă componente hidratante (acid hialuronic, glicerină), precum și antioxidanți – componente anti-îmbătrânire (vitamine din grupele A, E, C). Pentru vârsta de 20-25 de ani nu este necesar de a folosi o cremă anti-age, însă o cremă hidratantă cu efect calmant și luminos va fi alegerea perfectă.

De asemenea, un astfel de remediu poate conține extracte de plante, precum mușețelul, aloe, calendula, care sunt responsabile de a calma epiderma, fiind potrivit în special pentru pielea problematică.

Cum să folosești corect crema pentru pleoape?

Este foarte important ca produsul să fie aplicat corect și regulat, pentru o eficiență cât mai mare. Se ia o cantitate mică de cremă (cât un bob de mazăre) și se aplică în zona de sub ochi. În niciun caz nu întinde pielea, nu aplica produsul prea aproape de membrana mucoasă a ochiului și nu lua o cantitate prea mare de produs. Unele creme pot fi aplicate și pe pleoapa superioară. Cel mai adesea acest lucru poate fi determinat de textura ușoară și de faptul că un astfel de produs este absorbit rapid.

În plus, acordă atenție denumirii produsului – „crema pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor” are un spectru mai larg de aplicare decât „crema pentru zona de sub ochi”. În ceea ce privește tehnica de aplicare în sine, aceasta se aplică fie în direcția colțurilor interioare, fie în colțurile exterioare, după cum îți este mai comod ție să o aplici. Este important ca acest lucru să se facă cât mai delicat posibil, cu mare atenție și fără mișcări bruște.

Pentru a avea grijă de pielea ochilor nu este necesar să aștepți ca primele riduri să își facă apariția, ci o îngrijire la timp cu produse potrivite va asigura epidermei un aspect radiant.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase