Home » D:News » Ce brand de combină frigorifică să cumperi în 2021?

Ce brand de combină frigorifică să cumperi în 2021?

Publicat: 11.01.2021
Ce brand de combină frigorifică să cumperi în 2021?

Vei găsi pe piață combine frigorifice de la numeroase branduri, precum Beko, Indesit și Samsung. Însă iată care sunt mărcile de care clienții sunt cei mai mulțumiți și pe care ar recomanda-o, dar și care dezvoltă cele mai puține probleme tehnice în timp.

Sertare rupte, crăpate sau sparte, scurgeri și orificii blocate și acumularea de gheață în frigider sau congelator sunt unele dintre cele mai frecvente defecțiuni ale unei combine frigorifice. Pentru cele mai proaste mărci, defecțiunile sunt cu până la 13% mai frecvente decât la cele mai bune mărci. Așadar, brandul de combină frigorifică este extrem de important astfel încât să achiziționezi un aparat care să nu îți pună probleme majore pe parcursul vieții sale. Iată ce branduri de combină frigorifică sunt câștigătoare.

LG

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu televizoarele, boxele și dispozitivele mobile LG, dar marca domină și piața aparatelor de bucătărie. LG este cunoscut pentru faptul că are unele dintre cele mai avansate funcții tehnologice încorporate în design-urile sale moderne, cum ar fi ecranele compatibile cu WiFi care îți permit să vezi ce este în combina frigorifică fără să deschizi ușa, dozatoare de gheață care pot face sfere de gheață pentru cocktailuri fanteziste și aparatele de cafea de Keurig.

Acestea fiind spuse, pe lângă combine frigorifice de ultimă generație, LG mai produce și frigidere de bază, la un preț rezonabil.

Whirlpool

Combinele frigorifice de la Whirlpool tind să fie foarte apreciate pentru durabilitatea și calitatea lor. Multe gospodării sunt loiale Whirlpool, deoarece o combină frigorifică produsă de ei durează mai mult decât alte mărci și nu necesită la fel de multe reparații. Producătorul oferă fie configurații de ușă franceză, una lângă alta, fie configurații cu congelatorul în partea de sus sau jos, pe lângă unele caracteristici moderne deosebite.

O combină frigorifică Whirlpool are de asemenea un preț competitiv – chiar și cele mai îndrăgite modele – și toate aparatele mărcii sunt eficiente din punct de vedere energetic.

Samsung

Samsung este un alt brand mai cunoscut pentru produsele sale electronice de larg consum, cum ar fi smartphone-urile, ceasurile, căștile și televizoarele. Totuși, compania este, de asemenea, un lider în domeniul electrocasnicelor premium și, dacă ai în vedere o combină frigorifică super-elegantă și performantă, îți recomandăm să verifici selecția Samsung.

Unele dintre cele mai uimitoare modele sunt cele Samsung Family Hub, care sunt în esență frigidere high-end cu hub-uri inteligente încorporate pentru casă. Îți poți gestiona calendarul, poți cumpăra mâncare și poți vedea cine se află la ușa din față a casei, totul din ecranul combinei. Sunt disponibile într-o varietate de stiluri, inclusiv modele tradiționale side-by-side și modele de uși franceze cu trei sau patru uși.

Probabil că este de la sine înțeles, dar, în afară de a-ți face casa „mai inteligentă”, combinele frigorifice Family Hub de la Samsung îți mențin alimentele proaspete, distribuie atât apă filtrată, cât și gheață și au finisaje de top. Marca oferă și combine frigorifice relativ low-tech, dar fiabile, la prețuri foarte agreabile și opțiuni de gamă medie la care merită să arunci o privire. În plus, multe dintre combinele frigorifice ale mărcii îndeplinesc standardele Energy Star pentru eficiență, ceea ce îți poate aduce economii la factura de energie electrică și, de asemenea, te poate ajuta la reducerea amprentei de carbon.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase