Home » D:News » Veniturile din afacerile imobiliare ale lui Donald Trump au scăzut puternic

Veniturile din afacerile imobiliare ale lui Donald Trump au scăzut puternic

Veniturile din afacerile imobiliare ale lui Donald Trump au scăzut puternic
Credit foto: Profimedia
Publicat: 25.01.2021

Unele dintre cele mai renumite active din domeniul ospitalității ale fostului președinte Donald Trump au înregistrat venituri în scădere puternică anul trecut, pe fondul pandemiei COVID, potrivit unui raport financiar depus miercuri, în ultima sa zi în funcție, relatează Reuters.

Trump International Hotel din Washington a înregistrat venituri de 15,1 milioane de dolari în 2020 și în primele trei săptămâni ale anului 2021, potrivit declarației. Suma este în scădere cu 62,7% față de 2019.

Circumstanțele sunt similare pentru proprietatea Trump din Las Vegas, care a înregistrat o scădere a veniturilor cu 60,5% până la 9,2 milioane de dolari, iar pentru terenul de golf din Florida, Trump National Doral, veniturile au scăzut cu 42,7%, până la 44,2 milioane de dolari.

Un plus vine de la clubul Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, unde Trump este așteptat să-și petreacă cea mai mare parte a timpului după mandat. Veniturile din proprietate, pe care Trump a folosit-o frecvent pentru a găzdui aliați politici și demnitari străini, au urcat cu 13%, pentru a ajunge la 24,2 milioane de dolari.

Cadourile pe care Trump le-a primit în calitate de președinte

Raportul financiar final are 79 de pagini și a detaliat de la diversele sale bunuri de proprietate până la cât a primit drept pensie în calitate de membru al Screen Actors Guild, notează Mediafax. De asemenea, documentul a inclus o serie de cadouri pe care Trump le-a primit în calitate de președinte, inclusiv o centură Ultimate Fight Championship, evaluată la 650 de dolari, de la Colby Covington, un luptător prieten cu Trump.

De asemenea, raportul detaliază o serie de datorii ale companiilor lui Trump, inclusiv cinci linii separate de credit în valoare de cel puțin 50 de milioane de dolari fiecare. Majoritatea datoriilor urmează să ajungă la maturitate în următorii patru ani.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase