Home » D:News » Oferte litoralul românesc – tendinţe 2021!

Oferte litoralul românesc – tendinţe 2021!

Oferte litoralul românesc – tendinţe 2021!
Publicat: 08.02.2021

Stațiunile din sudul litoralului continuă să fie destinații turistice preferate. Anul precedent dominat de restricții de călătorie i-a făcut pe turiști să se bucure mai mult frumusețea Mării Negre, de plajele cu nisip fin şi divertisment alt fel.

Dacă vorbim de oferte litoralul românesc, în acest an trebuie să luăm în seamă propunerile pentru stațiunile Neptun, Jupiter, Olimp. În acestea au fost finalizate recent doua mega proiecte, așa că turiştii vor fi întâmpinaţi de condiții de cazare de lux şi servicii de calitate.

Nici prețurile pentru sejururi nu pot fi ignorate. Pachetele de tip early booking, cât şi cele speciale create de o agenție de turism care îşi respectă clienţii sunt personalizate. Deci turiştii pot beneficia de vacanțe ieftine, chiar şi în perioadele de vârf.

Oferte de cazare – preferinţe

Chiar dacă pensiunile şi apart hotelurile încearcă să îi atragă pe turişti cu tarife de cazare mici, cei mai mulţi români preferă avantajele hotelurilor. Aici nu vorbim doar de de condiţii de cazare, ci mai degrabă, de facilităţi legate de servici de masă, opţiuni de divertisment. Trebuie să recunoaştem, după o zi cu activităţi intense pe plajă mulţi îşi doresc să se bucure de liniştea şi confortul terasei hotelului şi de o cină bogată servită în compania unui pahar de vin bine răcit.

Amatorii de distracție pot descoperi, de la birourile de informații ale hotelurilor unde se țin cele mai tari petreceri, sau unde sunt cele mai bune locuri de îmbăiat, unde pot fi găsite cele mai bune magazine sau unde poți petrece până noaptea târziu.

Trebuie să recunoaştem, ca opțiunile de divertisment sunt bogate. Amatorii de aventuri în natură pot vizita parcul Paradise Land, aici se fac trasee şi se închiriază biciclete pentru trasee prin pădurea Comorova. Parcurile acvatice sunt doar la câţiva kilometri distanţă. Herghelia de la Mangalia îi așteaptă pe iubitorii de călărie. Cei ce doresc experiențe cu adevărat inedite se pot orienta către scufundări! Rezervaţia de căluţi de mare îi aşteaptă pe toți să exploateze.

Nu trebuie sa uităm ca stațiunile din sud se gasesc la doar 40 de minute de Constanța și Mamaia. Aici viața de noapte este vibrantă, iar celebrele festivalui care își deschid porțile promit distractie-maxima în 2021.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase