Home » D:News » Proiect inedit într-o comună din Galați. Trei tineri au construit un cinematograf drive-in

Proiect inedit într-o comună din Galați. Trei tineri au construit un cinematograf drive-in

Proiect inedit într-o comună din Galați. Trei tineri au construit un cinematograf drive-in
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 08.03.2021

Trei tineri dintr-o comună gălățeană au investit într-un cinemograf drive-in. Acesta a fost amenajat pe stadionul din localitate și respectă toate condițiile impuse în timpul epidemiei de Covid 19.

Cinematograful a fost amenajat în Matca, o comună cunoscută în toată țara pentru producția de legume. Trei tineri au decis să nu urmeze tradiția localnicilor care investesc în solarii și să construiască un cinematograf drive-in. Clienții vin cu mașina la stadionul din localitate și, contra unei sume de bani, pot să vadă un film, potrivit Mediafax.

Primul film va rula sâmbătă, au anunțat reprezentanții Primăriei pe Facebook.

„Cinema drive-in! Ce înseamnă asta?”

„Trei tineri din comuna noastră au investit într-un proiect inedit! Cinema drive-in! Ce înseamnă asta? Te urci în mașină și vii alături de familie, de iubită sau cu gașca de prieteni, pentru a vedea un film în aer liber. Sâmbătă ora 20:30, pe stadion, va rula filmului: „S-a născut o stea”. Preț 40 lei / autoturism. Evenimentul este autorizat și respectă parametri legali în condițiile pandemice pe care le trăim. Să susținem inițiativele copiilor și tinerilor noștri. Ei sunt viitorul!”, scrie pe rețeaua de socializare a Primăriei Matca.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase