Home » D:News » William Shakespeare, primul bărbat din lume care a primit vaccinul anti-COVID-19, a murit

William Shakespeare, primul bărbat din lume care a primit vaccinul anti-COVID-19, a murit

William Shakespeare, primul bărbat din lume care a primit vaccinul anti-COVID-19, a murit
Credit foto: Profimedia
Publicat: 25.05.2021

William Shakespeare, primul bărbat din lume care a primit unul dintre vaccinurile împotriva COVID-19, a murit la vârsta de 81 de ani.

Shakespeare a ajuns faimos în decembrie anul trecut, când a devenit a doua persoană care a primit vaccinul Pfizer / BioNTech la Spitalul Universitar Coventry şi Warwickshire, potrivit BBC.

Imaginea sa, precum şi cea a lui Margaret Keenan, prima femeie din lume care a fost vaccinată, au fost afişate în ziarele şi ecranele din întreaga lume, spre deliciul lui Bill, aşa cum era cunoscut de apropriaţi.

William Shakespeare a murit la acelaşi spital unde a primit vaccinul după o scurtă perioadă de boală. Decesul său nu are nicio legătura cu vaccinul.

Un militant pe tot parcursul vieţii

Consilierul local Jayne Innes, care a lucrat alături de Shakespeare la Partidul Muncitoresc din Coventry, a declarat: „Era un om atât de minunat, unul care avea un angajament real de a-şi îmbunătăţi zona”.

„Bill a fost un militant pe tot parcursul vieţii, aşa că a fost încântat că poate ajuta la promovarea campaniei de vaccinare”, a adăugat Jayne Innes.

De la momentul în care William Shakespeare s-a vaccinat peste 1,7 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate la nivel global.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase