Home » D:News » Rolls-Royce lansează „cel mai ambițios automobil creat vreodată”

Rolls-Royce lansează „cel mai ambițios automobil creat vreodată”

Publicat: 28.05.2021

Rolls-Royce a prezentat joi Boat Tail, un model de vehicul de lux pe care l-a numit „cel mai ambițios automobil creat vreodată”, relatează CNBC.

Boat Tail este o mașină cu patru locuri, care măsoară aproape 5,8 metri lungime, cu partea din spate a vehiculului în formă de punte de iaht. Compania va produce doar trei mașini, iar prețul nu a fost făcut public.

Noul model vine în condițiile în care Rolls-Royce lansează o nouă divizie în cadrul afacerii sale, Coachbuild, un program pe bază de invitații, care va permite celor mai de seamă clienți ai producătorului de automobile să aibă mașini unice.

Următorul proiect Coachbuild este în derulare

Fiecare Boat Tail a fost personalizată, cumpărătorii colaborând cu designerii timp de patru ani la mașinile din cadrul programului Coachbuild, potrivit Mediafax.

Peste 1.800 de piese noi au fost dezvoltate pentru Boat Tail, fiecare dintre ele având caracteristici de lux, cum ar fi frigidere pentru șampanie și ceasuri personalizate care pot fi purtate sau adaptate la mașină.

Rolls-Royce a adăugat că următorul proiect Coachbuild este în derulare, dar detaliile nu sunt încă dezvăluite.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase