Home » D:News » Ediția digitală PROSPORT EURO 2020. Super-interviuri și informații complete despre meciurile din România

Ediția digitală PROSPORT EURO 2020. Super-interviuri și informații complete despre meciurile din România

Ediția digitală PROSPORT EURO 2020. Super-interviuri și informații complete despre meciurile din România
A apărut ediția digitală PROSPORT EURO 2020!
Publicat: 15.06.2021

A apărut ediția digitală PROSPORT EURO 2020! Nu rata super-interviurile cu Daniel Pancu și Ciprian Marica, super-poveștile cu Marius Mitran și Decebal Rădulescu și informațiile complete despre meciurile din România!

PROSPORT a lansat, în parteneriat cu SUPERBET, ediția digitală „PROSPORT EURO 2020”, dedicată super-cititorilor care iubesc fotbalul și care în această perioadă sunt conectați la super-meciurile competiției.

Ediția specială cuprinde 46 de pagini, full color, într-un design modern și poate fi accesată, GRATUIT, printr-un singur click AICI!

De ce te invităm să o citești? Ai super-interviuri cu Daniel Pancu și Ciprian Marica, super-povești cu Marius Mitran și Decebal Rădulescu și alte super-articole.

Ghidul complet destinat celor care merg la meciurile de la București și programul transmisiunilor TV pentru cei care aleg confortul de acasă se regăsesc în ediția digitală.

Nu le rata pentru că PROSPORT EURO 2020 E SUPER!

Despre ProSport.

ProSport a fost înființat la data de 2 iulie 1997 și este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depășit 100.000 de exemplare/ediție, primul ziar sportiv care a tipărit ediții în afara țării, primul ziar sportiv care a oferit ediții speciale la stadion înainte și după terminarea partidei. În anul 2000 s-a lansat și site-ul www.prosport.ro.

Site-ul www.prosport.ro a reușit să se impună în peisajul site-urilor din România, atingând de multe ori locul 1 în trafic. Site-ul prosport.ro și-a format un tip anume de cititori fideli, cititori care gustă felul ProSport de a expune articolele, materialele și anchetele. Un aspect foarte important pentru echipele de oameni care au lucrat la site-ul ProSport a fost viteza de reacție. Primul care obține informația are atu-ul principal în acapararea cititorilor și la acest capitol de cele mai multe ori site-ul prosport.ro a furnizat primul știrile importante din plan sportiv. Site-ul ProSport a fost de mai multe ori primul care a prezentat evenimente sportive în exclusivitate și mai mult a fost uneori sursa care a dezvăluit aspecte ce au generat subiecte pentru întreaga presă din România și uneori pentru presa internațională.

ProSport face parte din grupul Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase