Home » D:News » O femeie dă în judecată McDonald’s pentru că a „făcut-o” să-şi întrerupă postul

O femeie dă în judecată McDonald’s pentru că a „făcut-o” să-şi întrerupă postul

O femeie dă în judecată McDonald’s pentru că a „făcut-o” să-şi întrerupă postul
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 17.08.2021

Ksenia Ovchinnikova, o credincioasă catolic-ortodoxă din Rusia, dă în judecată lanţul de fast-food McDonald’s pentru că, spune ea, a făcut-o să-şi întrerupă postul, când i-a apărut în cale o reclamă stradală la cheesburgeri şi nuggets de pui.

„Când am văzut reclama, nu m-am putut abţine”, a spus femeia, în sala de judecată, conform Moscow Times.

Ksenia Ovchinnikova a mers la cel mai apropiat restaurant McDonald’s şi a comandat cheeseburgerul văzut pe afişul stradal. Aceasta spune că a postit cu succes în ultimii 16 ani, anul acesta fiind prima oară când l-a încălcat.

„Cred că McDonald’s a încălcat legea protecţiei consumatorilor”

„Cred că McDonald’s a încălcat legea protecţiei consumatorilor. Am cerut tribunalului să investigeze şi, dacă a avut loc o încălcare a legii, să oblige lanţul de restaurante fast-food să îmi ofere daune morale de circa 1.000 de ruble”, declară femeia, conform jurnaliştilor ruşi, potrivit Mediafax.

Investigaţia este în curs. Dacă McDonald’s va fi găsit „vinovat”, va fi obligat să îi plătească Kseniei cele 1.000 de ruble (14 dolari).

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase