Home » D:News » O bancă a fost adusă la peste 2.000 de metri, pe Vârful Călțun, din Munții Făgăraș

O bancă a fost adusă la peste 2.000 de metri, pe Vârful Călțun, din Munții Făgăraș

O bancă a fost adusă la peste 2.000 de metri, pe Vârful Călțun, din Munții Făgăraș
O bancă în Vf. Cornul Călțunului.
Publicat: 17.08.2021

La peste 2.000 de metri, pe vârful Călțun, din Munții Făgăraș, a fost adusă o bancă, de unde poate fi admirat Vârful Moldoveanu. Reacțiile celor care au văzut banca sau imaginile apărute în spațiul public sunt și pro, și contra.

Un turist din Pitești a postat, pe o rețea de socializare, imagini cu banca amplasată la 2.505 metri, pe Vârful Călțun.

„Pe Cornul Călțunului o familie din Sibiu (care a dorit să rămână anonimă și fără poze cu ei postate) mi-a schimbat ziua. A montat o bancă în Vf. Cornul Călțunului, să te poți odihni și admira Vf. Moldoveanu. Am avut ocazia să stau printre primii pe ea. Până când ajungeți să vedeți și dvs, am pus câteva poze să știți că nu e glumă! Respectul meu!”, spune Constantin Voicu, în grupul de Facebook unde sunt promovate traseele turistice din Munții Făgăraș.

Postarea sa a provocat foarte multe reacții în mediul online, unele prin care cei care au montat banca sunt lăudați, altele în care sunt blamați.

„Felicitări celor cu inițiativă, nu e ușor să cari o bancă la o asemenea altitudine”

„De ce ai avea nevoie de o bancă în natură? Unde mai este farmecul de a sta în șezut sau pe spate și de a admira peisajul? Frumoasă inițiativă, dar hai să lăsăm locurile naturii libere”, spune un internaut.

„Problema e că nu dă nici bine. E pusă fără niciun simt estetic”, scrie altul, potrivit Mediafax.

„Ăștia de vă dați cu părerea, mai mergeți și prin alte părți să vedeți ce frumos e când te uiți la un răsărit de pe o banca așezată la o belvedere. Poate că a fost montată cu acordul organelor competente. Face cineva un bine și repede săriți că e urâtă, că nu e bine, că au distrus natura. Să vă fie rușine, voi nu faceți nimic în afară să stați și să tastați din pat. Felicitări celor cu inițiativă, nu e ușor să cari o bancă la o asemenea altitudine, dar unii ne arată că se poate și încep să mai venim și noi de acasă! Hai să nu mai daă cu hate… dacă consideri ca ești mai bun fă și tu ceva, dar începe cu tine Cărări line vă doresc!”, spune un alt internaut.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase